Ιασώ: Διαπραγμετεύσεις με CVC για πώληση του Ιασώ General

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 17-12-2017

Υγεία

Δημοσίευση: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 10:01

Ιασώ: Διαπραγμετεύσεις με CVC για πώληση του Ιασώ General

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Πρόταση για την εξαγορά της κλινικής Ιασώ General δέχθηκε η μητρική εισηγμένη εταιρεία Ιασώ Μαιευτική - Γυναικολογική και Παιδιατρική Κλινική, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΙΑΣΩ, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας NextDeal, σύμφωνα με το οποίο αναζητούνται αγοραστές για έξι ομίλους στο χώρο της υγείας (δείτε εδώ).

Όπως ενημερώνει το Ιασώ με ανακοίνωση του στο χρηματιστήριο, η πρόταση έχει γίνει από την Hellenic Healthcare, συμφερόντων του CVC Capital που εξαγόρασε πρόσφατα το νοσοκομείο Μετροπόλιταν.

Διαβάστε αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιασώ:

Η εταιρεία «ΙΑΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Α.Ε» (η Εταιρεία) ανακοινώνει ότι έχει λάβει προσφορά από την εταιρεία «HELLENIC HEALTHCARE S.À R.L.», εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με έδρα στο Λουξεμβούργο (o Πιθανός Αγοραστής) για την πώληση του ποσοστού (97,2%) των μετοχών που κατέχει η Εταιρεία στην θυγατρική της εταιρεία «ΙΑΣΩ General - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (το ΙΑΣΩ General). Tο διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε την έναρξη αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με τον Πιθανό Αγοραστή επί τη βάσει της προσφοράς, η οποία τελεί υπό την αίρεση της ολοκλήρωσης και των αποτελεσμάτων του νομικού και οικονομικού ελέγχου του ΙΑΣΩ General από τον Πιθανό Αγοραστή, της συμφωνίας μεταξύ της Εταιρείας και του Πιθανού Αγοραστή στο κείμενο της σύμβασης αγοραπωλησίας μετοχών και άλλες συνήθεις αιρέσεις.

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου