Ηφαίστειο σε ενέργεια οι πωλήσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής. Πάνω από 42% οι πωλήσεις κλάδου Ζωής!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 17-12-2017

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 16:16

Ηφαίστειο σε ενέργεια οι πωλήσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής. Πάνω από 42% οι πωλήσεις κλάδου Ζωής!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Η δημιουργική φλόγα στην ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική κρατιέται αναμμένη και στο 9μηνο 2017 παρά τις αλλαγές δυνάμωσε αυξημένη κατά 42% στο κλάδο ζωής σε σχέση με το 2016! Η αύξηση στη συνολική παραγωγή ανέρχεται στο 27%.

Ο πρόεδρος Χριστόφορος Σαρδελής και ο επικεφαλής αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Σταύρος Κωνσταντάς στήριξαν τα δίκτυα πωλήσεων όπου ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων Γ. Ζαφείρης με τον Μιχ. Τάτση, Διευθυντή Δικτύων Πωλήσεων υλοποίησαν τα οράματα και στόχους της εταιρίας. Αναμένεται ένα δυνατό κλείσιμο έτους με επιτυχία και στα κέρδη αποδεικνύοντας ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να εργάζονται και δεν μετατράπηκαν σε σβησμένα ηφαίστεια όπως πολλοί ανταγωνιστές τους.

Το nextdeal.gr θυμίζει ότι λίγο πριν την αλλαγή στην ιδιοκτησία της εταιρίας, η ΕΘΝΙΚΗ στο 2016 ήταν η πρώτη εταιρία σε παραγωγή, πρώτη σε μετοχικά κεφάλαια, πρώτος όμιλος σε παραγωγή, πρώτη σε αποθεματικά, πρώτη σε ακίνητη περιουσία, πρώτη σε χρεώγραφα, πρώτη στον κλάδο πυρός!

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου