Εκπαιδευτικά σεμινάρια επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης διαμεσολαβούντων από το ΕΙΑΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 22-02-2018

Εκπαίδευση

Δημοσίευση: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 09:05

Εκπαιδευτικά σεμινάρια επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης διαμεσολαβούντων από το ΕΙΑΣ

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Το ΕΙΑΣ προσφέρει τα εξής εκπαιδευτικά σεμινάρια επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών:

Τομέας Β, Θεσμικά Θέματα Ασφαλιστικής Αγοράς
1. Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση & Αιτιάσεις, Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, 12:00 – 18:00

Τομέας Γ, Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Επικοινωνίας και Πωλήσεων
2. Σύγχρονες Τεχνικές Αποτελεσματικής Επικοινωνίας, Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, 10:00 – 16:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η προαναφερόμενη σειρά Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων, εγκεκριμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, διευκολύνει τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, να ολοκληρώσουν εμπρόθεσμα τις υποχρεώσεις συμπλήρωσης των εβδομήντα πέντε (75) ωρών επανεκπαίδευσής τους, εντός χρονικού διαστήματος πέντε (5) ετών, προκειμένου ακολούθως να μπορούν να ανανεώσουν την άδεια άσκησης του επαγγέλματός τους. Συγκεκριμένα, καθένα από τα προαναφερόμενα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, προσθέτει τις ακόλουθες ώρες στη διαδρομή επανεκπαίδευσης του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή:

1. Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση & Αιτιάσεις, 8 ώρες

2. Σύγχρονες Τεχνικές Αποτελεσματική Επικοινωνία, 7 ώρες

ΠΟΙΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ

Εισηγήτρια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου του Τομέως Β είναι η κα Κωνσταντίνα Λόντου, Δικηγόρος, Νομική Σύμβουλος, με εξαιρετική εμπειρία και τεχνογνωσία επί θεμάτων Ασφαλιστικών Θεσμών και Οργάνωσης της Ασφαλιστικής Αγοράς, ως διατελέσασα επί σειρά ετών Γενική Διευθύντρια της Γ. Γ. Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και εκπροσωπήσασα την Ελλάδα ως Εθνικός Εμπειρογνώμονας και Επόπτης Ασφαλίσεων σε διεθνή και κοινοτικά όργανα και φόρα.

Εισηγήτρια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου του Τομέως Γ είναι η κα Μελίνα Τσικογιαννοπούλου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MBA, Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, με υψηλή εξειδίκευση στους Τομείς Επικοινωνίας, Εξυπηρέτησης Πελατών και Ανάπτυξης Πωλήσεων.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Αιτήσεις Συμμετοχής στα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017. Τα ανωτέρω Εκπαιδευτικά Σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος).

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

- € 40 ανά μεμονωμένη συμμετοχή
- € 30 ανά συμμετοχή, σε περιπτώσεις δήλωσης πολλαπλών συμμετοχών (άνω των τριών) ή συμμετοχή εν ισχύι μελών των Επαγγελματικών Επιμελητηρίων της Χώρας.

Το ΕΙΑΣ παρέχει τη δυνατότητα στους διαμεσολαβητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αλλά αδυνατούν λόγω απόστασης, να παρακολουθήσουν το σεμινάριο στο χώρο τους online (μέσω διαδικτύου), την ίδια ημέρα και ώρες που πραγματοποιείται το σεμινάριο στην αίθουσα του ΕΙΑΣ, με το ίδιο κόστος. Για το σεμινάριο θα χρειαστούν εξοπλισμό γραμμή ADSL με ταχύτητα ανώτερη των 2 Mbps, μέσω Η/Υ ή άλλης φορητής συσκευής με εξοπλισμό ακουστικών και μικροφώνου & web camera(εφόσον θέλει να συμμετέχει με φωνή για απορίες). Ο υπολογιστής πρέπει να είναι σύγχρονος και να διαθέτει μοντέρνο Internet browser (τελευταίες εκδόσεις Mozilla, Chrome, Edge, Safari) με εγκατεστημένο τον Flash Player. Προτείνεται να συνδεθείτε από δίκτυο που δεν έχει περιορισμούς στην πρόσβαση ιστοσελίδων όπως συνήθως γίνεται σε εταιρικά περιβάλλοντα.

Ενδοεπιχειρησιακή Εκπαίδευση

Tο ΕΙΑΣ έχει τη δυνατότητα υλοποίησης ενδοεπιχειρησιακά, με ειδική έκπτωση, αυτών των εκπαιδευτικών προγραμμάτων επανεκπαίδευσης για τουςσυνεργάτες του παραγωγικού δυναμικού κάθε επιχείρησης.

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου