Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 28-04-2017

Ασφαλιστικά Προϊόντα

Δημοσίευση: Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 10:10

Ολοκληρωμένο παιδικό πρόγραμμα υγείας από την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής και το Παίδων Υγεία!

Γράφτηκε από τον 

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής με το Παίδων Υγεία, παρουσιάζει τη νέα γενιά ασφαλιστικών προγραμμάτων υγείας, που καλύπτουν 100% τις ανάγκες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης.

 

Το πρόγραμμα αναφέρεται σε παιδιά ηλικίας από 3μηνών έως και 18 ετών (σε περίπτωση σπουδών παρατείνεται η διάρκεια ισχύος έως τα 25 έτη) και καλύπτει από το πρώτο ευρώ όλα τα έξοδα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι πως ο ασφαλισμένος μπορεί να επισκέπτεται τους ιατρούς, τα διαγνωστικά και τις κλινικές της δικής του επιλογής, δίχως να συμμετέχει ο ίδιος με το παραμικρό ποσό, είτε χρησιμοποιεί παράλληλα και άλλον φορέα ασφάλισης είτε όχι.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός πως ο γονέας γνωρίζει από την 1η χρονιά τα ασφάλιστρα που θα πληρώνει έως την ενηλικίωση του παιδιού του.

Με τελικό ασφάλιστρο μικρότερο του 1€/ημέρα, η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής, προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο παιδικό πρόγραμμα υγείας.

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής Νοιάζεται για τους ασφαλισμένους της.

Add Comment 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου