Χιλιάδες ασφαλιστές έχασαν το «βιός» τους εξαιτίας στελεχών, τραπεζών, επιλογών ασφαλιστικών εταιριών και εγκατάλειψής τους από σωματεία!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 21-02-2018

Ευάγγελος Σπύρου

Δημοσίευση: Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 15:07

Χιλιάδες ασφαλιστές έχασαν το «βιός» τους εξαιτίας στελεχών, τραπεζών, επιλογών ασφαλιστικών εταιριών και εγκατάλειψής τους από σωματεία!

Ευάγγελος Γ. Σπύρου
   

Υπάρχουν κάποια στελέχη στην ασφαλιστική αγορά που ανδρώθηκαν στα χρόνια της πλασματικής ευημερίας, χάρη στον «ασφαλιστάκο», που προκαλούν με την συμπεριφορά τους και την εν γένει στάση τους έναντι των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Μέλη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και Μεσιτικών (και του ΣΕΜΑ) εκμεταλλευόμενα καταστάσεις και τον «λαουτζίκο» έβγαλαν πριν χρόνια χιλιάδες ασφαλειομεσίτες στο δρόμο να πουλήσουν «αέρα κοπανιστό» στα χρηματιστήρια, να πουλήσουν μερίσματα (τι έγιναν εκείνα τα συμβόλαια με το 23% απόδοση;), να πουλήσουν Αμοιβαία, μετοχές στο Χρηματιστήριο, κινητά τηλέφωνα, επενδύσεις, P/C, ακίνητα, κότερα, ημερολόγια, ταξίδια κλ.π κλ.π. και αφού ‘κονόμησαν «τα άντερά τους» και απέκτησαν βίλες στην Αίγινα, Μύκονο και Παρνασσό, τζιπάρες, έδρες στους φορολογικούς παραδείσους και θέση στα Panama Papers και λίστες Λανγκάρντ ΣΗΜΕΡΑ στην κρίση ανακάλυψαν ότι φταίει ο «ασφαλιστάκος» με τη τσάντα. Και τα λένε χωρίς να ντρέπονται και να κοκκινίζουν και «επαναπροσδιορίζουν» λένε και «εξορθολογίζουν» λένε τις στρατηγικές της εταιρίας λόγω κρίσεως δήθεν και όχι λόγω των κακών επιλογών τους!

Ο κόκκινος συναγερμός καταστροφών και οικονομικών τυφώνων όταν χτύπησε τους βρήκε απροετοίμαστους και δέσμιους σε μικροπολιτικές που κράτησαν τον κλάδο στο 2% και με πολλά εκατομμύρια χρέη του Επικουρικού Κεφαλαίου σε χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και με το στίγμα του κλεισίματος πάνω από 50 εταιριών και του Ομίλου ΑΣΠΙΣ για τον οποίο πολλοί υπεύθυνοι «σουλατσάρουν» ανάμεσά μας σε θέσεις ακόμα και στην ΕΑΕΕ! Σχεδόν όλα τα σπίτια έχουν και μία εκκρεμότητα με το επικουρικό και όσα λεφτά και αν πληρωθούν εφέτος θα μείνουν πολλά ακόμα για χρόνια σε εκκρεμότητα!

Πού είναι οι «μεγάλοι του κλάδου»; Δεν φταίνε; Φταίει ο «ασφαλιστάκος»; Φταίει ο άνθρωπος πρώτης γραμμής που του έταξαν όνειρα και τα γκρέμισαν; Ανήμπορος και ανυπεράσπιστος είναι στα «κοράκια» που περιμένουν να του αρπάξουν το διαμέρισμα λόγω δανείων που τόλμησε να πάρει για να ξεφύγει από τη φτώχεια.

Οι τράπεζες του Bancassurance πόσο στήριξαν ασφαλιστές ή ασφαλιστικές εταιρίες; Με την Πράξη Διοικητή ΤτΕ ο «ασφαλιστάκος» προσαρμόστηκε και έτσι έπρεπε, αλλά έκατσε «σούζα» στους εκβιασμούς να λυθούν άμεσα χρέη ετών (πάνω από 1 δισ. όπως είπε ο πρώην Πρόεδρος ΕΑΕΕ) που συντηρούσαν τα «στελέχη» των εταιριών για Νέα Παραγωγή! Πάρε δάνειο και φέρε παραγωγή ήταν το σύνθημα στις Διευθύνσεις Πωλήσεων. Και μετά στην κρίση φέρε παραγωγή αλλιώς σου σταματώ τη σύμβαση και ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ (το υπέγραψες τότε που δεν έβλεπες, καλή τη πίστει) ΑΜΕΣΩΣ να εξοφλήσεις. Νέος κύκλος, νέοι εκβιασμοί και… δώσ’ του κύπελλα και βραβεύσεις και ταξίδια στις Σεϋχέλλες με δανεικά για ΤΑΞΙ… Και σιγά σιγά χάνεται το χαρτοφυλάκιο, έρχονται εξώδικα, έρχονται νέες συμβάσεις, νέοι όροι, έρχονται απαιτήσεις για παράδοση κλειδιών και κλεισίματος γραφείου, έρχεται υφαρπαγή κωδικών ασφαλιστών, και ξανά νέα σύμβαση και εξαναγκασμός υπογραφής νέας έναρξης επαγγέλματος (και να ξεχασθούν 10, 15, 20, 30, 40 και… 50 (!!!) χρόνων συνεργασίας)!

Οι σύλλογοι ΑΠΟΝΤΕΣ! Εγκαταλείφθηκαν και από τους διαμεσολαβούντες (κάτω από 30 ψήφισαν στους πράκτορες και ΠΣΑΣ). Απανωτές οι παραιτήσεις στον ΣΕΜΑ! Με βραδιές για ποτό και ημερίδες ή νυχτερίδες για σεμινάρια αυτοβελτίωσης σε καιρούς μελαγχολίας κατάντησαν εκπαιδευτικά γραφεία… Ποτέ δεν μάθαμε πόσοι ψήφισαν ποιους στον ΠΣΑΣ του εκπαιδευτή προέδρου ούτε στον σύλλογο πρακτόρων αν και το ζητήσαμε. Όλα μαγικά και κρυφά… Δείτε τα ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ sites των συλλόγων και θα κλάψετε με την αραχνιασμένη ενημέρωση. Πουθενά στα σωματεία αναφορές για διώξεις, για εκβιαστικές συμβάσεις, για διακοπές συνεργασιών, για μείωση εισοδήματος, για αδυναμία στρατολόγησης στην εποχή της μεγάλης ΑΝΕΡΓΙΑΣ. Η Τράπεζα Ελλάδος μιλά ότι η μερική απασχόληση έγινε βόμβα στην οικονομία με το 54,87% των περσινών προσλήψεων (2017). Στις 2.400.398 προσλήψεις είχαμε 2.256.853 αποχωρήσεις και 143.545 νέες θέσεις εργασίας. (Το 14% εκ περιτροπής, το 40,90% μερικής απασχόλησης και μόνο το 45,13% πλήρους απασχόλησης). Και όμως στις ασφαλιστικές εταιρίες δεν στρατολογούνται νέοι! Ο αγαπητός πρόεδρος του ΕΕΑ, είναι ευκαιρία να δώσει περισσότερα στοιχεία για την κινητικότητα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ασφαλιστικού επαγγέλματος και κυρίως πόσοι δεν έχουν να πληρώσουν ούτε την υποχρεωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης ασφαλιστή ούτε και την εγγραφή τους κάποιοι (Στο Μητρώο λένε ότι είναι κάπου 18.000 εγγεγραμμένοι αλλά αστική ευθύνη δεν φτάνουν στις 10.000. Τι γίνεται;).

Δεν φταίει ο «ασφαλιστάκος» [υπάρχουν και οι δυνατοί ασφαλισταράδες και οι πετυχημένοι (λίγοι)]!

Η ασφαλιστική αγορά οφείλει πολλά στους ανώνυμους, τους απλούς, τους εργατικούς που επί πολλά χρόνια δούλεψαν σκληρά για να στηθεί η ασφαλιστική αγορά, που για χρόνια ήταν σε «ημιώροφους» δίπλα σε τραπεζικά καταστήματα και σε λίγα γραφεία αξιέπαινων και αξιοσέβαστων πρωτοπόρων ασφαλιστών. Η μεγάλη άνοδος ήρθε από πολλούς που είναι στην ελληνική αγορά και κάποιοι τους δυσκολεύουν με ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ εμπόδια και εγκατάλειψη και «προδοσίες» και πονηρές νομικές «εκδιώξεις». Ακόμα και τον «ΤΕΙΡΕΣΙΑ» κρατάνε μερικοί εναντίον τους.

Κυρία Σεληνιωτάκη της ΔΕΙΑ σταματήστε αυτούς που δυσκολεύουν την Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Η ατιμωρησία τους έκανε θρασείς. Πωλησιακό δυναμικό και διοικητικοί υπάλληλοι χρειάζονται στήριξη στην κρίσιμη περίοδο που περνάμε.

Πολλά δήθεν «κυριλάτα» σημερινά (εκ μεταγραφής, τους ξέρετε) στελέχη, χτύπησαν και τη «ρίζα» των ασφαλιστικών εταιριών που είναι οι μόνιμοι διοικητικοί έμπειροι υποστηρικτές της ασφαλιστικής εργασίας με τους «νοικιασμένους υπαλλήλους» και έκτακτους του ΟΑΕΔ και απογυμνώνουν τα θεμέλια του ασφαλιστικού κλάδου.

Οι επιλογές πρέπει να επανασχεδιαστούν.

Κύριε Πρόεδρε της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, οι ασφαλιστικές εταιρίες από τη φύση τους είναι φτιαγμένες να διαρκέσουν, για αυτό θα είμαστε κοντά σας στην προσπάθεια για να σταλεί το μήνυμα ότι «ο επανασχεδιασμός του ασφαλιστικού κλάδου είναι το νέο και πρέπει να γίνει άμεσα», στη θητεία σας.

Στελέχη και ανθρώπινο δυναμικό ας ανασχεδιάσουν τη στάση τους, ας «ξαναϊδρύσουν» εταιρίες και σχέσεις με τους ανθρώπους που έχουν πελάτες αλλά και τους ανθρώπους που ζωντανεύουν εταιρίες.
Ελευθερώστε τους ανθρώπους της ασφαλιστικής αγοράς από το τύλιγμα που τους κάνατε όχι μόνο σε μία «κόλλα χαρτί» αλλά σε πολλές κορδέλες που τους εμποδίζουν να δημιουργήσουν!

 

Ε.Σ.

   

σχόλια

 • Αναστασιου Δημητρης
  Αναστασιου Δημητρης Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 15:02

  Βαγγέλη απλά συγχαρητήρια όχι για το περιεχόμενο αλλά για το Θάρρος σου να τα γράψεις

 • Τσολάκης Ηλίας
  Τσολάκης Ηλίας Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 03:09

  Για τον χώρο μας είστε ογκόλιθος. Συγχαρητήρια , ελπίζω όσα έχετε γράψει να γίνουν καρφί στην ήσυχη συνείδηση μερικών . Σας παρακολουθώ πάνω από εικοσιπέντε χρόνια , αγγίζετε πτυχές που μόνο με καθαρή συνείδηση μπορείς να εκφράσεις...

 • χρόνου φείδου
  χρόνου φείδου Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 19:09

  @ασφαλιστης του χτες-σημερα-αυριο

  Τα καθρεφτάκια τα έδιναν στους ιθαγενείς την εποχή που η Βρετανία κυβερνούσε τα κύματα και ο κάπταιν Κουκ προσπαθούσε να τους εντυπωσιάσει έτσι έχοντας όμως και άλλα αμύθητα πλούτη στα αμπάρια του βρετανικού βασιλικού ναυτικού τα οποία και δεν τους έδινε.

  Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί εδώ δίνουν καθρεφτάκια, όπως πολύ σωστά λέτε, και δεν έχουν και τίποτα άλλο να δώσουν.


  @ αρθρογράφο


  Κανένα ευοίωνο μέλλον για την ιδιωτική ασφάλιση μέχρι να πεθάνουν και τα παιδιά των παιδιών των εξαπατημένων στην ΑΣΠΙΣ από:

  - την ασφαλιστική αγορά με το ναυάγιο αναδοχής χαρτοφυλακίου,

  - την νομοθετική και δικαστική εξουσία που με νόμους αλλά αποφάσεις εκτρώματα όπως η απόφαση ανάκλησης της άδειας λειτουργίας της ΑΣΠΙΣ χωρίς σχέδιο για την επόμενη μέρα ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ του ΣτΕ για τις ευθύνες του δημοσίου, και βέβαια

  - την εκκαθάριση (αργεί λίγο αλλά την κάνει καλά τη δουλειά της αφού έχει ήδη ΄΄εξαφανίσει΄΄ τη συντριπτική πλειοψηφία των δικαιούχων επειδή λέει ασφαλίστηκαν σε εποπτευόμενη ασφαλιστική εταιρεία παίρνοντας ασφαλιστήριο συμβόλαιο στα χέρια τους και τώρα τους λεν ότι δεν είναι ασφαλιστήριο συμβόλαιο ή/και επειδή λέει δεν έκαναν τα ΄΄χαρτιά τους΄΄ δεν ανήγγειλαν δηλαδή την απαίτησή τους - σημειωτέον ότι όλοι τους οι αποκλεισμένοι από την πανούργα εκκαθάριση είχαν συμμορφωθεί από τότε στις ακόμα και τώρα - λίγο αργά- υποδείξεις των ΄΄φωστήρων΄΄ της αγοράς που απέμεινε, να ασφαλιστούν δηλαδή και είχαν το συμβόλαιό τους πληρωμένο μέχρι την τελευταία στιγμή.

  Το μέλλον αυτών των εξαπατημένων και των οικογενειών τους υποθηκεύτηκε για πολλά χρόνια παρά το γεγονός ότι είχαν αποδεδειγμένα προνοήσει για το εντελώς αντίθετο λέγοντας ότι ΄΄μπορεί να συμβεί και σε μένα΄΄.

  Σύμφωνα δε με το ακριβοδίκαιο ΣτΕ, η ασφαλιστική αγορά είναι ¨πεδίο που ενέχει σημαντικούς κινδύνους οικονομικής βλάβης για όσους (τους ασφαλισμένους εννοεί), εκουσίως, άλλωστε, εκτίθενται σε αυτούς¨ (Αυτολεξεί το κείμενο όπως αναγράφεται στην απορριπτική απόφαση του ΣτΕ στην αγωγή για τις ευθύνες του ελληνικού δημοσίου που δεν ¨βρέθηκαν¨ ακόμα μέχρι σήμερα).

  Έτσι, με την ίδια λογική, γιατί να εκτεθώ εκουσίως σε πεδίο που ενέχει σημαντικούς, μάλιστα, κινδύνους οικονομικής βλάβης αφού μπορεί να συμβεί και σε μένα... ξανά;

 • ΠΕΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΠΕΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 18:24

  ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ . ΠΟΣΟΙ ? ΑΡΚΕΤΟΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ . ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ . ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ .

 • ΙΩΑΝΝΗΣ  ---- ΟΠΟΥΛΟΣ
  ΙΩΑΝΝΗΣ ---- ΟΠΟΥΛΟΣ Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 08:33

  οπως τα λετε ειναι δημητρη και οι αλλοι τι κανουν ομως οι πραγματικοι εργατες συμβουλοι κλπ
  τους δουλευουν με ταξειδια ,συνεδρια κλπ . οι συμβασεις διατρητες μονο υποχρεωσεις και κανενα μετρο δικαιης προστασιας και κατοχυρωσης στοιχειωδων δικαιωματων στα δεδουλευμενα ητοι προμηθειες σου κανουν μια καταγγελια δηθεν για σπουδαι ο λογο και τρεχα μετα απο 3-5 το λιγωτερο χρονια να αποδειξης οτι ........................ειμαστε σκλαβοι εταιρειων και συστηματος, κακων ετζενσυ και ακομα πιο κακων διευθυντων πωλησεων κλπ πρεπει να οργανωθουμε διαφορετικα καμμια εμπιστοσυνη στα υπαρχοντα σωματεια που δηθεν μασ εκπροσωπουν εγερθητι εγερθητι ηλθε η ωρα των διεκδικησεων κλπ

 • ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 20:20

  Αγαπητέ Βαγγέλη σε γνωρίζω 35 χρονια σου Αξίζει ενα μεγάλο Μπράβο διότι είσαι ο μόνος απο τον κλαδικό τύπο που τολμας να αγωνίζεσαι και να φωναζεις για τα προβλήματα - καταστάσεις και την σημερινή κατάντια του αγωνιζόμενου Ασφαλιστού
  Μα ποιος άλλος θα μπορούσε να κάνει αυτο εκτος απο εσένα που έχεις περάσει απ ολα τα στάδια της
  καριέρας του ασφαλιστου και του συντονιστού για αρκετά ΧΡΟΝΙΑ και δύσκολα
  Οι διοικούντες τα δίκτυα μπορώ να πω άσχετοι έρχονται και παρέρχονται και όταν βασιλεύουν για να δείξουν την δύναμη τους ξηλώνουν καταγγέλλουν ασφαλιστές κλείνουν γραφεία κλπ
  Ειναι η εποχή που τα μεγάλα κέρδη απο το αυτοκίνητο τους εχει ζαλίσει όταν σύντομα θα αλλάξει τότε θα ψάχνουν για ασφαλιστή να πουλήσει άλλους κλάδους
  Μεγάλες περικοπές στην εκπαίδευση Τώρα που απαιτείται παρα πολύ ενίσχυση αυτής
  Κανονισμοί Πωλήσεων για αναλογιστές άμα τούτο και άμα Χ ψ ω θα
  Ταξίδια που πανε οι ίδιοι και ίδιοι που τα μαθενουν οι πελάτες και εκνευριζονται
  Ένας μεγάλος αριθμός ασφαλιστών εχει μπλοκαρισμένος λογαριασμούς απο τα Ταμεία Εφορία άλλοι με νόμο Κατσέλη και εχει ο θεός Όλοι αυτοί ΔΕΝ ειναι κακοποιοί αλλα όταν έχασαν ενα μεγάλο μέρος του χαρτοφυλακίου τους απο την κρίση συν ανωτέρω αλλα και το σπουδαιότερο όταν τους εξαναγκάζουν να μετατρέπουν τα παλαιά συμβόλαια σε νεα με μικρότερη τιμή και μειωμένη προμήθεια τι άλλο να περιμένει κανεις εκτος απο την σημερινή καταστροφή
  Η Α εταιρία διαφήμιζε αύξηση παραγωγής στην ζωή 15% και στον γραφείο το 78% ηταν απο μετατροπές στο τέλος όμως το χαρτοφυλάκιο ειναι μείον
  Έχουμε και την τρέλα με τα εναλλακτικά δίκτυα μόλις πάρουν τα πρώτα εκατομμύρια μέθυσαν απο την επιτυχία μετά μετράνε το κέρδος αλλα που τότε λένε ότι εγινε διαφήμιση
  Νομίζω ότι υπάρχει καιρός να σοβαρευτούμε όλοι πριν ειναι αργά ας ασχοληθούν στα σοβαρά με την δημιουργία και διοίκηση του δίκτυο πωλήσεων και να αγαπήσουν τους ασφαλιστές της πρώτης γραμμής μονο ένας ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ και ένας ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ που ειναι ? Αυτοί έδειχναν ποσο αγαπούσαν τον ασφαλιστή .

 • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
  ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 18:38

  Συνυπογράφω με την άξια και αγαπημένη συνάδελφο Εύα Μαυρομουστακάκη.
  Έντιμη επαγγελματίας κορυφής με ουσιαστικό κι αληθινό λόγο.

 • Εύα Μαυρομουστακάκη
  Εύα Μαυρομουστακάκη Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 14:56

  Μπράβο! Πολλά μπράβο! Σας οφείλουμε όλοι μας κύριε Ευάγγελε Σπύρου.
  Είστε ο μόνος που πολλές φορές γράψατε τα πράγματα με το όνομα τους, τις αλήθειες.
  Εάν η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών δεν βοηθήσει σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος να λήξουν το συντομότερο οι αποζημιώσεις από την Ασπίς Πρόνοια και όχι μόνο, να καθησυχάσει και να πείσει τους Έλληνες πολίτες, με κάποιο τρόπο, ότι δεν θα συμβεί ξανά τέτοιο κακό, δεν θα έρθει εύκολα από τον ¨ασφαλιστάκο ¨ η παραγωγή γιατί όπως γράψατε και εσείς όλα τα σπίτια έχουν μια εκκρεμότητα και εμείς που συνεχίζουμε δύσκολα βέβαια να μπαίνουμε στα σπίτια αυτά, ξέρουμε τι αντιμετωπίζουμε για το θέμα Ασπίς και για τον κλάδο εν γένει και επί τη ευκαιρία θέλω να σας πω ότι η Ασπίς δεν είχε συνεργάτες μόνο που χρωστάνε που έχουν όλα αυτά που αναφέρεστε, είχε και πολύ αξιόλογους έντιμους επαγγελματίες ασφαλιστές που πίστευαν και πιστεύουν ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο έχει τη μεγάλη αξία που πρέπει να παραδίνεται από εμάς σε εκείνον σε ασημένιο δίσκο και βελούδινο μαξιλάρι, όπως μας είπε ένας σπουδαίος πριν 20 χρόνια ίσως και περισσότερα της Libra.

  Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο.

  Σας ευχαριστώ


  Με εκτίμηση

  Εύα Μαυρομουστακάκη

 • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 14:18

  Αγαπητέ κ Σπύρου σε ευχαριστώ πολύ για την μοναδική αλήθεια συνήχησε να υπερασπίζεσθε τον κλάδο μας μήπως και καταλάβουν εταιρίες τράπεζα κράτος και σύλλογοί ότι φτάνει πια δεν πάει άλλο τα κτυπήματα κάτω από την μέση

 • ασφαλιστης του χτες-σημερα-αυριο
  ασφαλιστης του χτες-σημερα-αυριο Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 08:24

  ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΣΑΝΤΑ
  ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΙΤΣΙΑ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑΔΙΟ
  ΜΟΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΣΑΙ
  ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΥΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ
  ΕΠΕΙΔΗ ΗΣΟΥΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ Δ,Σ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ
  ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
  ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ε Α Ν ΕΧΟΥΝ ΛΥΘΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΩΝ,ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥς ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΟΥΣΙΑ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΚΡΙΜΑ

Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου