Τα ασφαλιστικά πακέτα αυτοκινήτου που αξίζουν την προσοχή σου!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 21-02-2018

Επικαιρότητα

Δημοσίευση: Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 08:45

Τα ασφαλιστικά πακέτα αυτοκινήτου που αξίζουν την προσοχή σου!

Γιώργος Μούζος
   

Με τον κλάδο να αναπτύσσεται συνεχώς, ορισμένα ασφαλιστικά πακέτα αξίζουν την προσοχή σου γιατί παρέχουν όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος οδηγός! Ποια είναι όμως αυτά τα χαρακτηριστικά;

Η οδήγηση είτε με αυτοκίνητο, είτε με δίκυκλο, είναι μια καθημερινή συνήθεια για τους περισσότερους από εμάς. Αδιαμφισβήτητα και η ασφαλιστική κάλυψη είναι εκ των ουκ άνευ! Η επιλογή όμως μια ασφαλιστικής εταιρείας είναι κάτι που πρέπει να γίνει έπειτα από προσεκτική έρευνα αγοράς, αλλά όμως κάθε υποψήφιος ασφαλιζόμενος θα πρέπει να έχει κατά νου το εξής 3πτυχο:

1. Παροχή όλων των απαραίτητων καλύψεων 
2. Το ασφαλιστήριο να έρχεται στα μέτρα του πελάτη!
3. Φερεγγυότητα της ασφαλιστικής εταιρείας!

Ας τα δούμε ένα, ένα ελαφρώς πιο αναλυτικά!

Σε ότι αφορά την πρώτη συνισταμένη, ο υποψήφιος οδηγός και χρήστης του ασφαλιστηρίου θα πρέπει να επιλέξει το πακέτο καλύψεων το οποίο θα ταιριάζει στις ανάγκες του. Επιπρόσθετα θα πρέπει να έχετε κατά νου πως πέρα από τις βασικές καλύψεις, θα πρέπει να δείτε ενδελεχώς και τις προαιρετικές οι οποίες μπορούν να σας γλυτώσουν αρκετά ευρώ όταν κι αν τις χρειαστείτε!

Έτσι πέρα από την κάλυψη αστικής ευθύνης, η θραύση κρυστάλλων, η νομική προστασία και η οδική βοήθεια είναι μόνο ορισμένες από αυτές που μπορείς να συμπεριλάβεις στο συμβόλαιο ασφάλισης του δικού σου αυτοκινήτου.

Δεύτερον πέρα από την επιλογή των σωστών προϊόντων η ασφαλιστική σου εταιρεία σου πρέπει να σου παρέχει μια σειρά από διάφορες ευκολίες όπως δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα και δυνατότητα επιλογής της διάρκειας του ασφαλιστήριου συμβολαίου. Καλό επίσης θα ήταν να δείτε αν ανήκετε σε ειδική κατηγορία πελατών, όπως ένστολοι, δημόσιοι υπάλληλοι για να απολαμβάνετε έξτρα έκπτωση, κάτι που θα πρέπει να το ελέγχουν και οι άνεργοι.

Τέλος, η φερεγγυότητα μιας εταιρείας είναι ύψιστης σημασίας! Αναμφίβολα και λόγω των δύσκολων οικονομικών καιρών που διάγουμε η επιλογή ενός συμβολαίου γίνεται βάση κόστους. Όμως σε καμία των περιπτώσεων όμως λόγω του κόστους να θυσιάζεται η παρεχόμενη υπηρεσία προς τον πελάτη. Για το λόγο αυτό λοιπόν, ο πελάτης θα πρέπει να επιλέγει μια αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία και επιπρόσθετα να δίνει μεγάλη σημασία στο συμβόλαιο που υπογράφει. Συζητήστε με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο, όλα τα τυχόν ψιλά γράμματα του συμβολαίου σας προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης!

Καλά κι ασφαλή χιλιόμετρα!

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου