Εικονικός συνοδηγός για λιγότερα ατυχήματα!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 22-02-2018

Οδική ασφάλεια

Δημοσίευση: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 14:39

Εικονικός συνοδηγός για λιγότερα ατυχήματα!

Γιώργος Μούζος
   

Για να μην σας γκρινιάζει η ασφαλιστική σας εταιρεία ότι σας αποζημιώνει συνεχώς γιατί έχετε μια επιρρέπεια στα μικρο-ατυχήματα, η SEAT σας έχει τη λύση με τον εικονικό συνοδηγό!

Είναι γεγονός πως η τεχνολογία των infotainment συστημάτων καλπάζει, κάνοντας έτσι ευκολότερη την καθημερινότητα του οδηγού. Η SEAT όμως το πάει ένα βήμα παραπέρα, μιας και φέρνει στο προσκήνιο έναν ηλεκτρονικό συνοδηγό που ξέρει σχεδόν τα πάντα.

Στο κομμάτι που βασίστηκε η SEAT είναι ξεκάθαρο: Λιγότερα κουμπιά, όσο το δυνατόν λιγότερη απόσπαση του οδηγού από το δρόμο, με όλες τις οδηγίες να δίνονται μέσω της ομιλίας. Με αυτόν τον τρόπο, το αυτοκίνητο θα μπορεί να επικοινωνεί με τον οδηγό του, να γνωρίζει τι του αρέσει και να καλύπτει αυτά που του αρέσει και όλα αυτά να εκφράζονται πλέον με ομιλία και όχι με το πάτημα κουμπιών ή μέσα από μια οθόνη. Επιπρόσθετα θα υπάρχει η δυνατότητα πλοήγησης στον προορισμό που επιθυμεί ο οδηγός, ακόμα και να ελέγχει πολλές από τις λειτουργίες στο «έξυπνο» σπίτι σου κι όλα αυτά μέσω της ομιλίας και την προσοχή του οδηγού μόνιμα στο δρόμο.

Το σύστημα λειτουργεί σε συνεργασία με το Alexa της Amazon, και θα ξεκινήσει να τοποθετείται μέσα στην τρέχουσα χρονιά στα Leon και τα Ateca. Από το 2018 θα ξεκινήσει η διαθεσιμότητά του και στα Ibiza, Arona αλλά και το νέο μεγάλο SUV της εταιρείας που θα παρουσιαστεί μέσα στη χρονιά.

Δείτε το βίντεο με το πώς λειτουργεί το νέο σύστημα της SEAT!

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου