Δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε συντάξεις από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 21-02-2018

Κοινωνική ασφάλιση

Δημοσίευση: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 10:56

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε συντάξεις από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Δειγματοληπτικούς ελέγχους θα πραγματοποιήσει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για την επαλήθευση της ορθής έκδοσης συντάξεων που έχουν εκδοθεί με εντολή πληρωμής από 1.7. 2017 έως και 31.1.2018.

Αυτό προβλέπεται σε απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη. Στην απόφαση ορίζεται ότι:

«Για το χρονικό διάστημα από τη δημοσίευση της παρούσης μέχρι 30- 4-2018 θα ελεγχθούν από το Δ′ Τμήμα της Διεύθυνσης Διενέργειας Μεταβολών και Δειγματοληπτικών Ελέγχων - από τις συνταξιοδοτικές πράξεις που έχουν εκδοθεί από τις Διευθύνσεις Κανονισμού και Εντολής Πληρωμής Πολιτικών Συντάξεων και Συντάξεων Υπαλλήλων ΟΤΑ, ΝΠΔΔ και Ειδικών Κατηγοριών, καθώς και από τις συνταξιοδοτικές πράξεις που έχουν εκδοθεί από τη Διεύθυνση Κανονισμού και Εντολής Πληρωμής Στρατιωτικών και Πολεμικών Συντάξεων και για τις οποίες έχει δοθεί εντολή πληρωμής από 1.7.2017 έως 31.1.2018 - ποσοστό 10% επιλεγμένο με τυχαίο τρόπο από πληθυσμό στρωματοποιημένο ανά Διεύθυνση και Τμήμα Κανονισμού Συντάξεων και ανά είδος συνταξιοδοτικής πράξης (κανονιστικές, τροποποιητικές μεταβιβάσεις λόγω θανάτου), με ιδιαίτερη βαρύτητα στις πράξεις που εκδόθηκαν βάσει των διατάξεων του ν.4387/2016.

Ο προσδιορισμός του ανωτέρου δείγματος θα γίνει σε συνεργασία με το Β′ Τμήμα της Διεύθυνσης Παραγωγικής Λειτουργίας Συστημάτων και Λειτουργικής Υποστήριξης της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων με χρήση συνάρτησης τυχαιοποίησης».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου