Το χρηματικό έπαθλο του τουρνουά ποδοσφαίρου του ΣΕΣΑΕ στον ΜΚΟ “Διογένης”

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 15-12-2017

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017 10:31

Το χρηματικό έπαθλο του τουρνουά ποδοσφαίρου του ΣΕΣΑΕ στον ΜΚΟ “Διογένης”

Λάμπρος Καραγεώργος
   

Ο ΜΚΟ “Διογένης”, που υποστηρίζει την κοινωνική ένταξη των αστέγων με την καμπάνια “Γκολ στη Φτώχεια” και τη διανομή του περιοδικού δρόμου “σχεδία”, ήταν φέτος ο κοινωνικός φορέας στον οποίο αποδόθηκε το χρηματικό έπαθλο του 5ου τουρνουά ποδοσφαίρου, που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΣΑΕ).

Ο “Διογένης” προτάθηκε από την INTERAMERICAN, της οποίας η ποδοσφαιρική ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του τουρνουά. Ο ΣΕΣΑΕ, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού χαρακτήρα αυτής της ετήσιας αθλητικής εκδήλωσης, έχει θεσμοθετήσει την οικονομική υποστήριξη ενός μη κυβερνητικού οργανισμού, που επιλέγει η νικήτρια εταιρεία. 

Η INTERAMERICAN έχει αναπτύξει σχέση διαρκείας με τον ΜΚΟ “Διογένης”, ασφαλίζοντας δωρεάν τα μέλη της αποστολής της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας αστέγων κάθε χρόνο, από το 2007, στα μεγάλα ταξίδια για τη συμμετοχή τους στο ετήσιο παγκόσμιο τουρνουά street soccer. Η εταιρεία φέτος κάλυψε ασφαλιστικά και την πρώτη συμμετοχή της γυναικείας ομάδας αστέγων στο European Street Football Festival, που οργανώθηκε τον περασμένο Μάιο στη Σόφια. Παράλληλα, η INTERAMERICAN υποστηρίζει κάθε μήνα, με διάθεση σημείου πώλησης στους εταιρικούς χώρους εργασίας, το περιοδικό “σχεδία” που ενισχύουν εθελοντικά οι εργαζόμενοί της. Το περιοδικό πωλείται από αστέγους-απόρους και αποτελεί μια πρότυπη εφαρμογή κοινωνικής επιχειρηματικότητας για την αντιμετώπιση της φτώχειας, εξασφαλίζοντας στοιχειώδεις πόρους επιβίωσης στους πωλητές και κεφάλαιο αγοράς αντιτύπων προς πώληση.


Φωτογραφία: Από αριστερά, ο Γιάννης Ρούντος, διευθυντής δημοσίων σχέσεων & εταιρικής υπευθυνότητας της INTERAMERICAN, η Δώρα Μασλίντση, υπεύθυνη συνδρομών και δαπάνης του περιοδικού “σχεδία” και ο Ερρίκος Μοάτσος, πρόεδρος του ΣΕΣΑΕ, κατά την επίδοση της επιταγής στον «Διογένη».

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου