Πρωταθλήτρια η ERGO στην επιλογή των καταναλωτών Γενικών Ασφαλειών!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 17-01-2018

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 10:03

Πρωταθλήτρια η ERGO στην επιλογή των καταναλωτών Γενικών Ασφαλειών!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Με πρωτιά στις Γενικές Ασφάλειες έκλεισε το 2017 για την ERGO που υλοποίησε το «Ασφαλώς μαζί»  με την ΑΤΕ Ασφαλιστική.

Το σύνθημα, «Δύο μαζί» παρέχουν περισσότερη ασφάλεια, ένωσε δυνάμεις που οδήγησαν τους καταναλωτές στο να έχουν ΠΡΩΤΗ επιλογή ασφάλισής τους την πρωταθλήτρια ERGO, μέσα σε ένα περιβάλλον «κινούμενη άμμος» για τον κλάδο αυτοκινήτου και τις ασφαλίσεις περιουσιών με την οικονομική κρίση και τα μνημόνια.

Με το κλείσιμο έτους και αφορμή την ολοκλήρωση της συγχώνευσης ο CEO του Ομίλου ERGO, κ. Θεόδωρος Κοκκάλας δήλωσε ότι «η επιχειρηματική κίνηση επηρεάζει θετικά τους ασφαλισμένους, συνεργάτες, εργαζόμενους, μετόχους και κοινωνία και ότι η ERGO γίνεται ακόμα μεγαλύτερη και ισχυρότερη δύναμη με αξιοπιστία, τεχνογνωσία, οργάνωση ενός διεθνούς Ομίλου διατηρώντας ταυτόχρονα το ανθρώπινο πρόσωπο…»

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους στη Γερμανία και Ευρώπη με μεγάλο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών, που απασχολεί 44.000 άτομα και το 2016 κατέγραψε 17 δισ. ευρώ ασφάλιστρα. Ανήκει στη Munich Re – παγκόσμιο αντασφαλιστή (περισσότερα www.ergo.com).

Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και πελάτες διέκριναν την επιθυμία του κ. Θ. Κοκκάλα για υπόσχεση υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών που εξέφρασε στις πρώτες μέρες του χρόνου όταν άρχισε η συγχώνευση και έδωσαν την υπογραφή τους με εμπιστοσύνη για συμπόρευση με την ERGO, κατακτώντας την κορυφή στις Γενικές Ασφάλειες. Στην ERGO όλοι επιθυμούν το χτίσιμο της νέας εταιρίας να γίνει με υλικά που αντέχουν στο χρόνο. Σε διάφορες συζητήσεις με Δ. Χατζηπαναγιώτου, Στάθη Τσαούση και άλλα στελέχη διακρίναμε ότι η «εξυπηρέτηση του πελάτη θα είναι πάνω απ’ όλα» ότι «υπάρχουν για να προσφέρουν» και ότι διαθέτουν προς κάθε συναλλασσόμενο μαζί τους «ανθρώπινο πρόσωπο».

Ο κ. Θ. Κοκκάλας έχει την βούληση και επιθυμία να αναδείξει την ERGO ως καλύτερη, κερδοφόρα, καινοτόμο εταιρία που μπορεί να ανεβάζει τον μέσο όρο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς ισορροπώντας με ευθύνη ανάμεσα στο καλό των πελατών της, στο όφελος των υπαλλήλων και συνεργατών της ελληνικής κοινωνίας και των Γερμανών μετόχων της.

Η πρωτιά στις Γενικές Ασφάλειες στο 2017 είναι ένα καλό ξεκίνημα…

ERGO

   

σχόλιο

  • LANUIMOS
    LANUIMOS Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 20:50

    ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Η΄ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ

Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου