ΟΤΕ Ασφάλιση: 7.000 πελάτες και 20 χρόνια λειτουργίας

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 22-02-2018

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 08:52

ΟΤΕ Ασφάλιση: 7.000 πελάτες και 20 χρόνια λειτουργίας

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

20 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας συμπλήρωσε η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, θυγατρική εταιρεία ασφαλιστικής πρακτόρευσης του Ομίλου ΟΤΕ, που από το 1997 παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις εντός και εκτός του Ομίλου.

Με σταθερά ανοδική πορεία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, έχει σήμερα πάνω από 7.000 πελάτες, ενώ περισσότερο από το 50% των συνολικών της εσόδων προέρχεται από ασφαλιστικές εργασίες εκτός Ομίλου, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

H ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ συνεργάζεται με το σύνολο των μεγάλων διεθνών ασφαλιστικών εταιρειών, προσφέροντας στους πελάτες της όλο το εύρος των ασφαλιστικών λύσεων σε προσιτό κόστος. Προτεραιότητα για την εταιρεία είναι η παροχή υπεύθυνων συμβουλών και εξυπηρέτησης και η καθοδήγηση στην επιλογή αξιόπιστων λύσεων για την κάλυψη των πιο σύγχρονων ασφαλιστικών αναγκών των πελατών της στους τομείς: ζωής, υγείας, σύνταξης, σπιτιού και αυτοκινήτου.

Η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ έχει ενδυναμώσει την ομάδα των συνεργατών της με πιστοποιημένους και άρτια καταρτισμένους Ασφαλιστικούς Συμβούλους, ενώ είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών και της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος.

Με το κύρος, την τεχνογνωσία και την επιχειρησιακή της εμπειρία των 20 χρόνων, η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ θα συνεχίσει, με τον πελάτη στο επίκεντρο, να παρέχει ουσιαστικές και οικονομικές λύσεις, αναβαθμίζοντας σταθερά την ποιότητα και την ποικιλία των παρεχόμενων υπηρεσιών της, τονίζεται στην ανακοίνωση.

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου