Μεταφέρθηκαν τα γραφεία της International Life

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 17-01-2018

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 12:54

Μεταφέρθηκαν τα γραφεία της International Life

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, Λ. Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 60 (6ος όροφος) τα γραφεία των υπό εκκαθάριση εταιρειών με την επωνυμία: α) «INTERNATIONAL LIFE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ» και β) «INTERNATIONAL LIFE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ», σύμφωνα με ανακοίνωση του ασφαλιστικού εκκαθαριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι τα γραφεία των υπό εκκαθάριση εταιρειών με την επωνυμία: α) «INTERNATIONAL LIFE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ» και β) «INTERNATIONAL LIFE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ», μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, Λ. Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 60 (6ος όροφος).

Προσεχώς θα ακολουθήσει ανακοίνωση – πρόσκληση όλων των δικαιούχων απαιτήσεων από ασφάλιση για την υποβολή αναγγελιών. Η σχετική πρόσκληση θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα των υπό εκκαθάριση εταιρειών www.inlife.com.gr και στον τύπο. Η προθεσμία για την υποβολή της αναγγελίας θα είναι 4 μήνες από τη δημοσίευση της σχετικής πρόσκλησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για το κοινό: 2130159744, 2111820525.

Γραφείο δικαστικού (μόνον για εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις): 2111828570."

 

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου