Καταδικάστηκαν από Δικαιοσύνη, θα τους τιμωρήσουν σύντομα πελάτες και ασφαλιστικές εταιρίες!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 22-02-2018

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 15:32

Καταδικάστηκαν από Δικαιοσύνη, θα τους τιμωρήσουν σύντομα πελάτες και ασφαλιστικές εταιρίες!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Αν και καταδικάστηκαν κάποιοι για πράξεις και παραλείψεις σε πρωτοδικεία και εφετεία κακουργημάτων συνεχίζουν να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα με διάφορες ενέργειες στον ασφαλιστικό κλάδο σε βάρος ανύποπτων πελατών, ασφαλιστικών συμβούλων, ασφαλιστικών εταιριών ή σε όλα τα επαγγελματικά σωματεία με αιτήματα για συνεργασίες ή εγγραφή τους ως μέλη μετά ή άνευ ψήφου ή δίνοντας συνεντεύξεις ή μοιράζοντας Δελτία Τύπου κ.λπ.

Αποθρασύνθηκαν μερικοί επειδή δεν γνωρίζουν οι πολλοί λεπτομέρειες και «σουλατσάρουν» με αυθάδεια ανάμεσά μας.

Όμως οι αποφάσεις π.χ. για υπεξαιρέσεις αντικειμένων, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, για παραβάσεις σχετικές με επιταγές ακάλυπτες, οι καταδίκες, οι προσωπικές κρατήσεις, οι αποστερήσεις πολιτικών δικαιωμάτων, οι ποινικές επιπτώσεις για διάφορα άλλα και οι σχετικές με την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ασφαλιστικού διαμεσολαβητή κ.λπ., όλα αυτά δεν μπορούν να μείνουν κρυφά για καιρό και θα αποκαλυφθούν όπως και αυτοί που «καταπίνουν γκαμήλες και διυλίζουν τον κώνωπα..» τρελαίνοντας καθημερινά δικηγόρους και δικαστές με όσα ακούνε.

Πολλά είναι τα «παράσιτα» πάνω στο κορμί της ασφαλιστικής αγοράς και ευχόμεθα η ΔΕΙΑ με τις κατάλληλες νομοθεσίες να τα εξαφανίσει και να σταματήσει να τα βλέπει εκ του...μακρόθεν και ατιμώρητους τους παραβάτες με ότι ιδιότητα και εάν έχουν.

Το www.Nextdeal.gr, που δημοσιογραφικά λαμβάνει γνώση πολλές φορές και «λεπτομέρειες» αλλά και παρασκήνια μαζί με όσα διαδραματίζονται επί ασφαλιστικής σκηνής από «παρέες» εύχεται οι αρμόδιοι της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και της ΔΕΙΑ να συνεργαστούν ώστε να έρθει γρήγορα Άνοιξη και κάθαρση σε ένα κλάδο τόσο χρήσιμο στην Ελληνική Οικονομία. Οι παραβάτες δεν μπορούν να μειώνουν τον κλάδο με την κακή φήμη και θρασύτητά τους. Επί τέλους ας παραμείνουν όσοι τιμούν το επάγγελμα σε όλη την ιεραρχία. Υπάρχουν πολλοί καλοί.

   

σχόλια

 • Nextdeal
  Nextdeal Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 09:03

  Δυστυχώς υπάρχουν περιορισμοί από τη νομοθεσία πριν τελεσιδικήσουν οριστικά οι αποφάσεις που καταδικάζουν κάποιους. Αρκεστείτε αγαπητέ στην είδηση ότι στα δικαστήρια αυτή την εποχή και τον Δεκέμβρη του ’17 εκδικάζονται υποθέσεις που αφορούν εκατοντάδες ασφαλιστές για υποθέσεις περασμένης δεκαετίας. Αργά ή γρήγορα θα μάθετε και τα ονόματά τους.

 • Ασφαλιστής
  Ασφαλιστής Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 10:29

  Το άρθρο είναι εντελώς ανούσιο και απορώ για ποιον σκοπό ανέβηκε στην ιστοσελίδα του NEXT DEAL. Γενικότητες και αοριστίες. Σε ποιους αναφέρεται ο αρθρογράφος και σε ποια περιστατικά; Ο ασφαλιστικός κλάδος μαστίζεται από πολλούς ασυνείδητους και απατεώνες που "δαγκώνουν" κατά συρροήν και κατ' επανάληψιν πελάτες, συνεργάτες, εταιρείες κ.ο.κ. Είναι καιρός να αποκαλύπτονται αυτοί μπας και εξυγιανθεί η ασφαλιστική αγορά.

  Ο ρόλος της ιστοσελίδας σας είναι σημαντικότατος καθώς μπορεί να αποκαλύψει "πράματα και θάματα" που οι ασφαλιστικές εταιρείες τα θάβουν κάτω από τα λερωμένα τους χαλιά. Ας μη τους αφήνουμε στο απυρόβλητο. Προσωπικά, αν ξαναδιαβάσω άλλο ένα τέτοιο άρθρο με μισόλογα και δειλά ευχολόγια, δεν πρόκειται να ξαναεπισκεφθώ την ιστοσελίδα σας.

 • Νικόλαος Χοϊμπός
  Νικόλαος Χοϊμπός Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 10:39

  Αγαπητό Next Deal αν πραγματικά θέλεις την άνοιξη και να προστατέψεις
  την αγορά μας ; Δεν θα ήταν καλύτερο αντί για ευχολόγια να αναρτήσεις τις αποφάσεις των
  δικαστηρίων για να ενημερωθουμε και εμείς .
  Επιπλέον να διαβάσουμε και τα ονοματάκια τους...!

Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου