Η Εθνική Ασφαλιστική χρυσός χορηγός των αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτων στο Τατόι και τη Ρόδο

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 17-12-2017

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 13:39

Η Εθνική Ασφαλιστική χρυσός χορηγός των αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτων στο Τατόι και τη Ρόδο

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Mε ρυθμούς ...Formula1, η Εθνική Ασφαλιστική ανταποκρίθηκε στο αίτημα της χρυσής χορηγίας δύο αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτων που διοργανώνονται από το σωματείο Dielpis Formula1 και τελούν υπό την αιγίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Γ.Ε.Α.).

Η Εθνική Ασφαλιστική μέσω της χορηγίας που έχει αναλάβει, συμμετέχει στην αναβίωση των ιστορικών αγώνων ταχύτητος, που γίνονται στο Αεροδρόμιο του Τατοϊου, μετά από 35 χρόνια και στο Αεροδρόμιο της Ρόδου (Μαριτσά), μετά από 45 χρόνια.

Ο πρώτος αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Αεροδρόμιο του Τατοϊου, στις 7 & 8 Οκτωβρίου όπου πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις εντυπωσιακές προσπάθειες των οδηγών των ομάδων που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Ο αγώνας της Ρόδου θα πραγματοποιηθεί στις 28 & 29 Οκτωβρίου.

Στόχος και δέσμευση της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι να δίνει το παρόν και να στηρίζει δράσεις που συνδέουν την ιστορία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη συλλογικότητα, με γνώμονα την προβολή των αξιών που διέπουν το πλαίσιο της εταιρικής της ευθύνης.

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου