Η Anytime στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017», με «αναμνήσεις από το μέλλον» της ασφάλισης αυτοκινήτου

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 22-02-2018

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 08:26

Η Anytime στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017», με «αναμνήσεις από το μέλλον» της ασφάλισης αυτοκινήτου

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Σταθερά στην αιχμή της πρωτοπορίας, η Anytime της INTERAMERICAN είχε και φέτος αισθητή παρουσία στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017», την πιο σημαντική έκθεση που οργανώνεται στην Ελλάδα σχετικά με το αυτοκίνητο, προβάλλοντας καινοτόμες προτάσεις όπως το «Buy the Mile - ασφάλιση με το χιλιόμετρο», καθώς και συναφείς υπηρεσίες όπως η Οδική Βοήθεια.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Anytime είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για τα ασφαλιστικά προγράμματα και να λάβουν επί τόπου οικονομική προσφορά ασφάλισης και πληροφορίες για το ανατρεπτικό «Buy the Mile» από εξειδικευμένα στελέχη της Anytime.

Highlights της παρουσίας της Anytime στην έκθεση, αποτέλεσαν τα live radios του ΣΠΟΡ FM 94,6 με τα δίδυμα των γνωστών δημοσιογράφων Αντώνη Καρπετόπουλου - Σταύρου Χονδροθύμιου και Γιάννη Τσαούση - Κώστα Βαϊμάκη, που μετέτρεψαν το περίπτερο σε ραδιοφωνικό στούντιο! Κατά τη διάρκεια των εκπομπών, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί μετέφεραν τον παλμό της έκθεσης στους ακροατές τους και συνομίλησαν με τον Πάνο Κούβαλη, direct business manager της Anytime online και τον Μάρκο Φραγκουλόπουλο, αναπληρώτη γενικό διευθυντή πωλήσεων και marketing της INTERAMERICAN, για επίκαιρα θέματα της ασφάλισης αυτοκινήτου και καινοτόμες εφαρμογές που φέρουν την υπογραφή της Anytime και της INTERAMERICAN.

Αντώνης Καρπετόπουλος, Πάνος Κούβαλης, direct business manager της Anytime, Σταύρος Χονδροθύμιος

Ο διαγωνισμός, που έδωσε τη δυνατότητα σε τρεις τυχερούς να αποκτήσουν το ετήσιο value plus συμβόλαιό τους, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους και συμμετέχοντας στην κλήρωση, ολοκλήρωσε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο της παρουσία της Αnytime στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017». Παρουσία, που υπογράμμισε για μια ακόμη φορά πως η Anytime, η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, φέρνει άμεσα και πρωτοποριακά την ασφάλεια του αύριο στο σήμερα.

Γιάννης Τσαούσης, Μάρκος Φραγκουλόπουλος, αναπλ. γενικός διευθυντής πωλήσεων & marketing της INTERAMERICAN, Κώστας Βαϊμάκης.

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου