ERB ΑΕΜΑ: Μαζί με την CAPPA δυναμικά στις ατομικές ασφαλίσεις και στα δίκτυα πωλήσεων!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 21-02-2018

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 17:01

ERB ΑΕΜΑ: Μαζί με την CAPPA δυναμικά στις ατομικές ασφαλίσεις και στα δίκτυα πωλήσεων!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Σε μια στρατηγική επιχειρηματική κίνηση προχώρησε πρόσφατα η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ, μια από τις κορυφαίες εταιρείες μεσιτείας ασφαλίσεων, αντασφαλίσεων και διαχείρισης κινδύνων στην Ελλάδα, ενσωματώνοντας το δυναμικό πωλήσεων της εταιρίας CAPPA Independent Financial Consultants, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Σημειώνεται ότι το nextdeal.gr είχε αποκλειστικά προαναγγείλει την συγκεκριμένη εξέλιξη (διαβάστε εδώ)!

Βασικός στόχος της συγκεκριμένης κίνησης είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ στις ατομικές ασφαλίσεις και ειδικότερα στις ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας, στο πλαίσιο της συνολικής αναπτυξιακής πορείας που ακολουθεί η εταιρεία.

Της υλοποίησης της ανάπτυξης του δικτύου συνεργατών θα ηγηθεί ο κ. Νίκος Κάρκουλας, ιδρυτής και μέχρι πρόσφατα επικεφαλής της CAPPA Independent Financial Consultants, καταξιωμένο στέλεχος της αγοράς, με μεγάλη εμπειρία και επιτυχημένη διαδρομή στην ανάπτυξη Δικτύων Ασφαλίσεων Ζωής.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ δημιουργεί νέες προοπτικές για το μέλλον του ασφαλιστικού συμβούλου, διευρύνοντας το πεδίο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας και ενισχύοντας σημαντικά το συνολικό χαρτοφυλάκιο της. Παράλληλα, η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στην κάλυψη των αναγκών των συνεργατών και των πελατών της, παρέχοντας ολοκληρωμένες και ανταγωνιστικές ασφαλιστικές λύσεις, με συνέπεια, επαγγελματισμό και αξιοπιστία, μέσα από την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας που διαθέτει.

Η κα. Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ δήλωσε: «Η ERB Aσφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ είναι εδώ και 25 χρόνια ένας αξιόπιστος συνεργάτης για πολλές και σημαντικές επιχειρήσεις όλων των κλάδων της οικονομικής δραστηριότητας, χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες αλλά και τους συνεργάτες της. Αξιοποιώντας τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα, συνεχίζουμε σταθερά τη δυναμική ανάπτυξή μας προχωρώντας στη συνεργασία αυτή που θα δημιουργήσει προστιθέμενη αξία τόσο για τους πελάτες μας, όσο και για την εταιρία και τους συνεργάτες της, ενδυναμώνοντας την παρουσία μας στις ατομικές ασφαλίσεις. Καλωσορίζουμε τον Νίκο Κάρκουλα και τους ανθρώπους του στην οικογένεια της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες AEMA και είμαι βέβαιη ότι με τη πολύτιμη εμπειρία και γνώση τους θα συμβάλουν σημαντικά στην υλοποίηση των στρατηγικών μας στόχων.»

Από την πλευρά του ο κ. Νίκος Κάρκουλας δήλωσε: «Στην ERB AEMA θεωρώ ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να πετύχει ένα τέτοιο εγχείρημα και επιπλέον μοιραζόμαστε κοινή φιλοσοφία στην αξιοποίηση των δικτύων, γεγονός που προδιαγράφει την επιτυχία της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας. Όλα τα δίκτυα διανομής θα πάρουν μέρος της πίτας. Το δύσκολο περιβάλλον όμως στο οποίο ζούμε σήμερα δημιουργεί μια πολυπλοκότητα αναγκών στους πελάτες, που επιβάλει την παρουσία του ασφαλιστικού συμβούλου. Ο ασφαλιστής, ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας από τους βασικούς μοχλούς ανάπτυξης της αγοράς μας.»

   

σχόλια

 • Asfalistaras
  Asfalistaras Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 17:09

  Είπε λέει ο Καράκουλας «ο έργο για να είναι επιτυχημένο χρειάζεται χρόνο, χρήμα και γνώση»
  Χαχαχαχαχαχα να τα πείτε αυτά στο βασικό μέτοχο...έχει πολλά λεφτά για σκότωμα στην Ελλάδα ε; Δεν της φτάνουν τα συνεργαζόμενα μπροκεράδικα, θέλει να πληρώνει και προμήθειες σε εσωτερικό δίκτυο η eurobank?

 • Αλεξανδρος
  Αλεξανδρος Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 13:15

  Αν κατάλαβα καλά η EUROLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
  αποφάσισε να ανταγωνιστεί το δίκτυο συνεργατών
  που η ίδια προμηθέυει;
  Μάλλον έγινε κι'αυτό...!!!

Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου