Βραβεύσεις τελειόφοιτων σπουδαστών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών από την Εθνική Ασφαλιστική

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 21-02-2018

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 10:33

Βραβεύσεις τελειόφοιτων σπουδαστών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών από την Εθνική Ασφαλιστική

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Τρείς τελειόφοιτους σπουδαστές της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.) βράβευσε η Εθνική Ασφαλιστική, στο πλαίσιο του Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού, τον οποίο συνδιοργάνωσε με την Α.Σ.Κ.Τ και το Γραφείο Διασύνδεσης της Σχολής, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Το πρώτο βραβείο απέσπασε η Σοφία – Ρόζα Κοσμίδου για το έργο «Η Ζωή μου». Η απονομή έγινε από την εικαστικό Δάφνη Αγγελίδου.

Το δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στον Γιάννη Ευθυμίου, για το έργο του «Πορτρέτο» και το τρίτο βραβείο στην Έλενα Αντωνοπούλου για το έργο της χωρίς τίτλο. Την απονομή για τα δύο αυτά έργα έκανε ο ζωγράφος Παύλος Σάμιος.

Τα παραπάνω έργα θα παραμείνουν στη συλλογή έργων τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής, ενώ οι βραβευθέντες καλλιτέχνες θα λάβουν χρηματικό έπαθλο.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Χριστόφορος Σαρδελής, απηύθηνε σύντομο χαιρετισμό, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων, τη σημασία που δίνει η εταιρία στην Τέχνη και ειδικότερα, στο κομμάτι της προσέγγισης νέων καλλιτεχνών.

Η βράβευση έλαβε χώρα τη βραδιά των εγκαινίων της σχετικής έκθεσης 25 έργων των φοιτητών της Α.Σ.Κ.Τ, η οποία θα διαρκέσει στο Χώρο Τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018.

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου