«Βάλσαμο» η κάλυψη της ασφαλιστικής εταιρείας «Μινέττα» που πρώτη έδωσε χρήματα σε ζημιωθέντες της Μάνδρας!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 22-02-2018

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 11:02

«Βάλσαμο» η κάλυψη της ασφαλιστικής εταιρείας «Μινέττα» που πρώτη έδωσε χρήματα σε ζημιωθέντες της Μάνδρας!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Σαν «από μηχανής θεός» λειτούργησε για δεκάδες ασφαλισμένους της ασφαλιστικής εταιρείας «Μινέττα» τα αυτοκίνητα των οποίων καταστράφηκαν στις πρόσφατες πλημμύρες της Μάνδρας, η κάλυψη «Επίδομα ολοσχερούς καταστροφής οχήματος» που περιλαμβάνει η εταιρεία στο βασικό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου.

Και λέμε σαν από μηχανής θεός γιατί ούτε οι ίδιοι οι ασφαλισμένοι δεν το γνώριζαν, όπως απεδείχθη σε πολλές περιπτώσεις, ότι είχαν την συγκεκριμένη κάλυψη η οποία προσφέρει επίδομα μέχρι 6.000 ευρώ (ανάλογα την παλαιότητα του οχήματος) χωρίς επιπλέον ασφάλιστρο στη βασική κάλυψη ασφάλισης αυτοκινήτου, εφόσον το όχημα καταστρέφεται ολοσχερώς. .

Η καινοτομία αυτή που έχει εισάγει η ασφαλιστική εταιρεία «Μινέττα» στα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, ήρθε σαν «βάλσαμο» στους χτυπημένους από τα στοιχεία της φύσης και τις «αστοχίες» της πολιτείας κατοίκους της Μάνδρας, που έχουν επιλέξει την «Μινέττα» για την ασφάλιση τους, όταν έλαβαν ένα μήνυμα στο κινητό τους που τους ενημέρωνε ότι μπορούν να λάβουν αποζημίωση εφόσον καταστράφηκε το αυτοκίνητο τους. Μάλιστα οι πρώτες αποζημιώσεις που δόθηκαν στην περιοχή ήταν από την «Μινέττα» και αφορούσαν αυτές τις περιπτώσεις.

Όπως η ίδια η εταιρεία σημειώνει στο minetta.gr «ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου το οποίο περιλαμβάνει και τις ίδιες ζημιές του είναι η καλύτερη και σωστότερη επιλογή. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που δεν έχετε κάλυψη για ίδιες ζημιές; Καταστροφή; Εμείς στη ΜΙΝΕΤΤΑ επειδή δίνουμε σημασία στην ουσία, έχουμε συμπεριλάβει ακόμα και στο βασικό μας πρόγραμμα μία επιδοματική κάλυψη για τις περιπτώσεις της ολοκληρωτικής καταστροφής του οχήματός σας λόγω πυρκαγιάς, έκρηξης, φυσικών ή γεωλογικών φαινομένων ή τροχαίου ατυχήματος (υπαιτιότητας του οδηγού)»

Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου