Ποιοι ασφαλιστές είναι υποψήφιοι με τον Συνδυασμό του Γιάννη Βουτσινά;

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 17-12-2017

Θεσμικοί φορείς – Συνδικαλισμός

Δημοσίευση: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 14:48

Ποιοι ασφαλιστές είναι υποψήφιοι με τον Συνδυασμό του Γιάννη Βουτσινά;

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Την εμπιστοσύνη στο συνδυασμό Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών και στο πρόσωπο του επικεφαλής του οικονομολόγου Γιάννη Βουτσινά, αποδεικνύει η συμμετοχή 27 κορυφαίων επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου στο ψηφοδέλτιο που συγκροτήθηκε για τις επερχόμενες εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2017.

Η ισχυρή παρουσία τους στο συνδυασμό σηματοδοτεί τη διάθεση του επικεφαλής του να ασχοληθεί με το σοβαρά προβλήματα και ζητήματα του κλάδου της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και της αγοράς εν γένει, όπως:

• Η επαναληπτική πιστοποίηση των επαγγελματιών του κλάδου
• Η υπερφορολόγηση
• Οι υψηλότατες εισφορές
• Η προστασία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού στην ασφαλιστική αγορά
• Η αποκατάσταση και αυτοτέλεια της εγκυρότητας του επαγγελματικού διαμεσολαβητή
• Τροποποίηση του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου ανανέωσης των αδειών των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Ελαστικοποίηση της διαδικασίας υποβολής σχετικών εγγράφων προς το επιμελητήριο.
• Η ανάγκη διεξαγωγής εξειδικευμένων σεμιναρίων
• Η δημιουργία ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων με ασφαλιστικούς συμβούλους και η ενημέρωσή τους για τα προγράμματα στα οποία συμμετέχει το επιμελητήριο.

Παρά το γεγονός ότι ο Γιάννης Βουτσινάς δεν είναι ο ίδιος επαγγελματίας του χώρου των Ασφαλειών, είναι σε θέση λόγω της ιδιότητάς του, να έχει πλήρη, σφαιρική και ουσιαστική εικόνα των θεμάτων που πλήττουν κάθε κλάδο. Και αυτό αποτελεί συνολική εγγύηση για όλη την ομάδα που έχει συγκροτηθεί, καθώς δεν λειτουργεί κλαδικά, αλλά συλλογικά!

Αυτό άλλωστε έχει φροντίσει να καταστεί σαφές και ο επικεφαλής του συνδυασμού, ότι το Επιμελητήριο δεν αποτελεί κλαδικό όργανο ενός ή του άλλου κλάδου, αλλά όλων των επαγγελματιών.
Για όλους εργάζεται, για όλους διεκδικεί, από όλους προέρχεται, από όλους στηρίζεται.

Η ομάδα των 27 που μετέχουν στο ψηφοδέλτιο Βουτσινά, είναι έμπειρα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, που επιθυμούν να συμβάλουν και με τις δικές τους δυνάμεις στην αλλαγή της εικόνας, του ρόλου και πολύ περισσότερο της αποτελεσματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Η εξεύρεση λύσεων και η δημιουργία ευκαιριών ανάκαμψης της τοπικής και ευρύτερης οικονομίας, εκτός από τη βελτίωση της κατάστασης των χειμαζόμενων σήμερα επιχειρήσεων, θα δημιουργήσει και για τους ίδιους, ένα σαφώς πιο ασφαλές και αποδοτικό περιβάλλον για να λειτουργήσουν και να δημιουργήσουν.

Οι είκοσι επτά επαγγελματίες του κλάδου που στηρίζουν τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ είναι οι παρακάτω:

Από το τμήμα Υπηρεσιών

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ  

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις του συνδυασμού και τους υποψηφίους που συνθέτουν το ψηφοδέλτιο της Δυναμικής Κίνησης Επαγγελματιών μπορείτε να βρείτε στο www.dikiep.gr

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2017 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, Αγίου Κωνσταντίνου 3 Πειραιάς και στο Παράρτημα του Επιμελητηρίου στην Ελευσίνα, Εθνικής Αντιστάσεως 98, από τις 08.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα.

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου