Οι 100 πρώτοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Το Επιμελητήριο μας». Επικεφαλής ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 17-12-2017

Θεσμικοί φορείς – Συνδικαλισμός

Δημοσίευση: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 15:56

Οι 100 πρώτοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Το Επιμελητήριο μας». Επικεφαλής ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Τα 100 πρώτα ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού «Το Επιμελητήριο μας» ανακοίνωσε σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Μπροστά στα κρίσιμα ζητήματα για τους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που αποτελούν τον κορμό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, αποφασίσαμε να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα και με το συνδυασμό «Το Επιμελητήριο μας» και επικεφαλής τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, να προσθέσουμε ως ΕΕΑ το λιθαράκι μας στην ανάκαμψη της οικονομίας.

Ανακοινώνουμε σήμερα τα πρώτα 100 ονόματα υποψηφίων που τιμούν με τη συμμετοχή τους τον συνδυασμό «Το Επιμελητήριο μας» και τον υποψήφιο Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ... και συνεχίζουμε.

Είναι όλοι τους καταξιωμένοι επαγγελματίες και κορυφαίοι εκπρόσωποι από το σύνολο των κλάδων της αγοράς, για τους οποίους δίνει και θα συνεχίσει να δίνει καθημερινά μάχη το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Το ψηφοδέλτιο της νίκης:

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου