Σύμβουλος επιχειρήσεων ο Henri de Castries

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 21-02-2018

Διεθνή

Δημοσίευση: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 09:44

Σύμβουλος επιχειρήσεων ο Henri de Castries

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της AXA, Henri de Castries, είναι ο νέος Πρόεδρος των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων και ειδικός σύμβουλος της αμερικανικής εταιρίας ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων General Atlantic.

Ο κ. De Castries θα συμβουλεύει τις επενδυτικές ομάδες της General Atlantic κατά την αξιολόγηση των επενδυτικών ευκαιριών στην περιοχή και κατά τη δημιουργία αξίας σε όλες τις υπάρχουσες εταιρίες του παγκόσμιου χαρτοφυλακίου της General Atlantic.

Ο Henri De Castries ήταν πρόσφατα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AXA, στην οποία παρέμεινε για 27 χρόνια. Πριν από την AXA, εργάστηκε στο γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών. Σήμερα ο κ. De Castries είναι πρόεδρος του γαλλικού think tank, Institut Montaigne. Εργάζεται επίσης, ως μη εκτελεστικός διευθυντής στον Όμιλο HSBC, στη Nestlé S.A. και στο Γαλλικό Εθνικό Ίδρυμα Πολιτικών Επιστημών. Μέχρι το 2016, ο κ. De Castries ήταν μέλος του συμβουλευτικού συμβουλίου της Σχολής Οικονομικών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Tsinghua.

Η General Atlantic έχει παρουσία στην Ευρώπη από το 1989, με γραφεία στο Λονδίνο, στο Άμστερνταμ και στο Μόναχο. Συνολικά έχει επενδύσεις 6,2 δισ. δολάρια στην περιοχή ΕΜΕΑ. Η εταιρία επενδύει σε πέντε βασικούς τομείς, στις Υπηρεσίες Υποστήριξης Επιχειρήσεων, στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, στην Υγεία, στο Διαδίκτυο και την Τεχνολογία και στο Λιανικό Εμπόριο.


Υ.Γ.: Σημειώνεται ότι ο Henri de Castries είχε δώσει συνέντευξη στον Κωστή Σπύρου και στο Ασφαλιστικό ΝΑΙ (τεύχος 108, Ιούλιος - Αύγουστος 2007). Δείτε το εξώφυλλο:

Ασφαλιστικό ΝΑΙ (τεύχος 108, Ιούλιος - Αύγουστος 2007)

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου