Στα δικαστήρια η Exin Re με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλό της

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 17-01-2018

Διεθνή

Δημοσίευση: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 10:46

Στα δικαστήρια η Exin Re με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλό της

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Σε δικαστική διελκυστίνδα με ένα μέρος του προσωπικού της Exin Re (αντασφαλιστικής εταιρείας του Ομίλου Exin) φαίνεται ότι έχει μπλέξει ο Matt Fairfield οποίος συμμετέχει στην κοινοπραξία Exin Partners, που απέκτησε το 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Insurance Insider, o πρώην διευθύνων σύμβουλος της Exin Re έχει κάνει αγωγή ζητώντας κάποιους μισθούς (δεδουλευμένα) ενώ η Exin έχει κάνει ανταγωγή ζητώντας αποζημίωση από τον διευθύνοντα σύμβουλο.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Fairfield σε ένα email του προς το προσωπικό της Exin τονίζει ότι η διοίκηση "εργάζεται για την επίλυση της τρέχουσας κατάστασης ταμειακών ροών".

Επίσης σε δήλωση του σημειώνει μεταξύ άλλων ότι "σε λιγότερο από 18 μήνες, δημιουργήσαμε έναν οργανισμό με χαρτοφυλάκιο έναν αριθμό εταιριών που απασχολούν εκατοντάδες υπαλλήλους. Μετά το κλείσιμο της συμφωνίας με την Εθνική Ασφαλιστική στο τέλος του έτους, τα ασφάλιστρα θα υπερβούν το 1 δισ. ευρώ.
Όπως και με κάθε ξεκίνημα, θα υπάρξουν εμπόδια στο δρόμο. Μερικοί από τους πρώτους συνεργάτες μας δεν ήταν κατάλληλοι για το ξεκίνημα, θα τους ευχηθούμε καλή επιτυχία και εμείς θα διευθετήσουμε το χρέος μας".

Τέλος, το δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι ο Fairfield τρέχει τις διαδικασίες σε συνεργασία με την PwC, για συγκέντρωση κεφαλαίων ενόψει και της ολοκλήρωσης της συμφωνίας εξαγοράς της Εθνικής Ασφαλιστικής! Στελέχη της κοινοπραξίας Exin Partners που απέκτησαν το 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής, σχολιάζοντας το δημοσίευμα του The Insurance Insider σημείωσαν στο nextdeal.gr, ότι πρόκειται για μία διαφορά που θα διευθετηθεί σύντομα και δεν προκαλεί καμία ανησυχία!

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου