Όμιλος AXA: Ισχυρή επίδοση ευθυγραμμισμένη με τη Φιλοδοξία 2020 το πρώτο εξάμηνο!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 17-01-2018

Διεθνή

Δημοσίευση: Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 11:33

Όμιλος AXA: Ισχυρή επίδοση ευθυγραμμισμένη με τη Φιλοδοξία 2020 το πρώτο εξάμηνο!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

«Για το πρώτο εξάμηνο του 2017 η AXA παρουσίασε για ακόμα μια φορά ισχυρές επιδόσεις, με τα λειτουργικά κέρδη ανά μετοχή να αυξάνονται 5%, αποδεικνύοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την ισχύ που έχουν οι θεμελιώδεις αρχές μας και την ανθεκτικότητα του στρατηγικού μας πλάνου, Φιλοδοξία 2020» είπε ο Thomas Buberl, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου AXA.

«Διατηρήσαμε την πειθαρχία μας στην ανάληψη επικερδών εργασιών, όπως τονίζεται από το ισχυρό μας περιθώριο κέρδους νέας παραγωγής στον τομέα Ζωής & Επενδύσεων και από την ανάπτυξή μας σε πιο κερδοφόρες εργασίες Εμπορικών Κινδύνων Γενικών Ασφαλίσεων, εκτός κλάδου αυτοκινήτου. Οι ασφαλίσεις Υγείας και τα προϊόντα Unit – Linked παρουσίασαν μεγάλη δυναμική, με αύξηση εσόδων 6% και 11% αντίστοιχα».

«Παρουσιάσαμε σημαντική πρόοδο στη βελτίωση των τεχνικών αποτελεσμάτων στις Γενικές Ασφαλίσεις. Συνεχίσαμε να εφαρμόζουμε τη στρατηγική μας για ενίσχυση της αποδοτικότητας σε όλο τον Όμιλο και είμαστε σε καλό δρόμο για να επιτύχουμε τον στόχο μας για τη μείωση εξόδων».

«Η ισχύς του ισολογισμού της ΑΧΑ τονίστηκε μία ακόμα φορά από τον ισχυρό δείκτη Φερεγγυότητας ΙΙ στο 201%»

«Οι ομάδες και οι συνεργάτες μας παρέμειναν δεσμευμένοι στο όραμά μας να δίνουμε δύναμη στους ανθρώπους να ζουν καλύτερα. Η AXA απέδειξε για μία ακόμα φορά την ικανότητά της να ανταποκριθεί σε μια βαθιά περιβαλλοντική και οικονομική αλλαγή, ιδιαίτερα, υποσχόμενη να χρησιμοποιεί 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για την ηλεκτροδότησή της και να προσφέρει καλύτερη προστασία σε ανεξάρτητους εργαζόμενους του ψηφιακού κλάδου».

Κύρια οικονομικά αποτελέσματα

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου