Ώρα Ασφάλισης: Ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, μίλησε για όλα…

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 21-11-2017

Nextdeal – Τηλεόραση

Δημοσίευση: Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015 08:38

Ώρα Ασφάλισης: Ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, μίλησε για όλα…

Nextdeal newsroom

Γράφει:

Για όλους και για όλα μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ασφάλισης» της Πέμπτης 28/5 οΔημήτρης Τσεσμετζόγλου, διευθύνων σύμβουλος της Matrix Insurance & Reinsurance Broker. Ο κ. Τσεσμετζόγλου αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που παίζουν οι σωστές ανατασφαλιστικές συμβάσεις στην κεφαλαιακή ελάφρυνση των ασφαλιστικών εταιρειών με βάση τις απαιτήσεις της νέας οδηγίας Solvency II και γενικότερα στη ενίσχυση της αξιοπιστίας της ασφαλιστικής εταιρείας.

Στο πλαίσιο αυτό εξήγησε ότι εισηγήθηκε στην Εθνική Ασφαλιστική, την πολυσυζητημένη, συμφωνία με την αντασφαλιστική Arch, μία συμφωνία που όπως είπε είναι προς όφελος της Εθνικής Ασφαλιστικής και της μητρικής Εθνικής Τράπεζας.

Ο κ. Τσεσμετζόγλου αναφέρθηκε ακόμη και στις σχέσεις του, με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), του οποίου παραμένει μέλος, μετά την παραίτηση του από το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου.

Η «Ώρα Ασφάλισης» είναι η μοναδική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που ασχολείται με τα θέματα της δημόσιας και της ιδιωτικής ασφάλισης.

Συντονιστείτε με την «Ώρα Ασφάλισης»:

  • Κάθε Πέμπτη στις 20:00 και κάθε Κυριακή στις 18:30 σε επανάληψη στο Extra Channel
  • Κάθε Παρασκευή στις 18.00 στη Θεσσαλονίκη στο τηλεοπτικό κανάλι Extra
  • Κάθε Κυριακή στις 18.30 στην Δυτική Ελλάδα στο τηλεοπτικό κανάλι ΝΕΤ Πελοποννήσου.

Ο Ευάγγελος Σπύρου, ο Κώστας Μπερτσιάς, και η δημοσιογραφική ομάδα του nextdeal.gr και του «Ασφαλιστικού ΝΑΙ» με τον Λάμπρο Καραγεώργο, τον Κωστή Σπύρου και τους υπόλοιπους συνεργάτες, παρουσιάζουν επίκαιρα και χρηστικά θέματα της κοινωνικής και ιδιωτικής ασφάλισης.

Στείλτε ερωτήσεις, απορίες, καταγγελίες, προτάσεις, απόψεις, γνώμες στο [email protected] και στο [email protected].

Add Comment 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου