Ώρα Ασφάλισης: Λύσεις τώρα στα προβλήματα του ΟΑΕΕ!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 19-10-2017

Nextdeal – Τηλεόραση

Δημοσίευση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 08:43

Ώρα Ασφάλισης: Λύσεις τώρα στα προβλήματα του ΟΑΕΕ!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

Άμεσες λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ασφαλιστικό ταμείο των Ελευθέρων Επαγγελματιών, ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) ζήτησε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου μιλώντας την τηλεοπτική εκπομπή «Ώρα Ασφάλισης».

Στην ίδια εκπομπή που προβλήθηκε την Πέμπτη 21 Μαΐου στις οκτώ το βράδυ ο δικηγόρος Γιώργος Κουτσούκος, εταίρος της δικηγορικής εταιρείας Κρεμαλής, αναφέρθηκε στις νομικές δυνατότητες που ανοίγονται προκειμένου να καταστεί βιώσιμο το ταμείο.

Στην εκπομπή αναδείχθηκε και ο αναντικατάστατος συμπληρωματικός ρόλος της ιδιωτικής ασφάλισης στην πιο ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και επιχειρήσεων σε συνθήκες οικονομικής κρίσης.

Η «Ώρα Ασφάλισης» είναι η μοναδική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που ασχολείται με τα θέματα της δημόσιας και της ιδιωτικής ασφάλισης.

Συντονιστείτε με την «Ώρα Ασφάλισης»:

  • Κάθε Πέμπτη στις 20:00 και κάθε Κυριακή στις 18:30 σε επανάληψη στο Extra Channel
  • Κάθε Παρασκευή στις 18.00 στη Θεσσαλονίκη στο τηλεοπτικό κανάλι Extra
  • Κάθε Κυριακή στις 18.30 στην Δυτική Ελλάδα στο τηλεοπτικό κανάλι ΝΕΤ Πελοποννήσου.

Ο Ευάγγελος Σπύρου, ο Κώστας Μπερτσιάς, και η δημοσιογραφική ομάδα του nextdeal.gr και του «Ασφαλιστικού ΝΑΙ» με τον Λάμπρο Καραγεώργο, τον Κωστή Σπύρου και τους υπόλοιπους συνεργάτες, παρουσιάζουν επίκαιρα και χρηστικά θέματα της κοινωνικής και ιδιωτικής ασφάλισης.

Στείλτε ερωτήσεις, απορίες, καταγγελίες, προτάσεις, απόψεις, γνώμες στο [email protected] και στο [email protected].

Add Comment 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου