Συνάντηση με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, για τις αθέμιτες πρακτικές, θα έχουν οι ασφαλιστές

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 19-10-2017

Nextdeal – Τηλεόραση

Δημοσίευση: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 08:33

Συνάντηση με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, για τις αθέμιτες πρακτικές, θα έχουν οι ασφαλιστές

Nextdeal newsroom

Γράφει:

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στις αθέμιτες πρακτικές των τραπεζών εμφανίζονται οι ασφαλιστές σύμφωνα με το μήνυμα που μετέφερε στην εκπομπή «Ώρα ασφάλισης» της Πέμπτης 11 Ιουνίου, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου. Αυτό που ακούω από τους συλλόγους είναι ότι θέλουν να συνεχίσουν και κάποιοι πρόσθεσε κάνουν λόγο ακόμη και για καταλήψεις τραπεζικών υποκαταστημάτων.

Η επιτυχία της συγκέντρωσης φαίνεται πάντως να θορύβησε τους τραπεζίτες και όπως αποκάλυψε ο κ. Χατζηθεοδοίου, θα υπάρξει την άλλη βδομάδα συνάντηση του ΕΕΑ και των Συλλόγων με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών κ. Χρήστο Γκόρτσο.

Επίσης στη συνάντηση που είχαν οι σύλλογοι αμέσως με την συγκέντρωση των ασφαλιστών με την ΔΕΙΑ η επικεφαλής της κα. Σεληνιωτάκη, δέχθηκε να εξετάζει η ΔΕΙΑ καταγγελίες αθέμιτων πρακτικών όχι επώνυμες αλλά για υποκαταστήματα τραπεζών.

Δηλαδή θα γίνεται αναφορά στο Υποκατάστημα χωρίς να αναφέρεται το όνομα του καταγγέλλοντος και μετά η ΔΕΙΑ θα προχωρεί σε έλεγχο της καταγγελίας.

Στην ίδια εκπομπή ο διευθυντής Ζημιών γενικών ασφαλίσεων της Eurolife κ. Αθανάσιος Ξένος μιλώντας για τις αποζημιώσεις που καταβάλλουν οι ασφαλιστικές εταιρείες σημείωσε ότι αυτές ξεπερνούν τα 3 δις. ευρώ σε ετήσια βάση. Επίσης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος να υιοθετήσει η πολιτεία την αντικειμενικοποίηση των ζημιών σωματικών βλαβών.

Η «Ώρα ασφάλισης» είναι η μοναδική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που ασχολείται με τα θέματα της δημόσιας και της ιδιωτικής ασφάλισης.

Συντονιστείτε με την «Ώρα ασφάλισης»:

  • Κάθε Πέμπτη στις 20:00 και κάθε Κυριακή στις 18:30 σε επανάληψη στο Extra Channel
  • Κάθε Παρασκευή στις 18.00 στη Θεσσαλονίκη στο τηλεοπτικό κανάλι Extra
  • Κάθε Κυριακή στις 18.30 στην Δυτική Ελλάδα στο τηλεοπτικό κανάλι ΝΕΤ Πελοποννήσου.

Ο Ευάγγελος Σπύρου, ο Κώστας Μπερτσιάς, και η δημοσιογραφική ομάδα του nextdeal.gr και του «Ασφαλιστικού ΝΑΙ» με τον Λάμπρο Καραγεώργο, τον Κωστή Σπύρου και τους υπόλοιπους συνεργάτες, παρουσιάζουν επίκαιρα και χρηστικά θέματα της κοινωνικής και ιδιωτικής ασφάλισης.

Στείλτε ερωτήσεις, απορίες, καταγγελίες, προτάσεις, απόψεις, γνώμες στο [email protected] και στο [email protected].

Add Comment 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου