Σοφία Ρατσιάτου στην «Ώρα Ασφάλισης»: Ο ασφαλιστής κάνει ένα μοναδικό επάγγελμα

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 24-11-2017

Nextdeal – Τηλεόραση

Δημοσίευση: Παρασκευή, 08 Μαΐου 2015 08:36

Σοφία Ρατσιάτου στην «Ώρα Ασφάλισης»: Ο ασφαλιστής κάνει ένα μοναδικό επάγγελμα

Nextdeal newsroom

Γράφει:

Νέα επενδυτικά και ασφαλιστικά προϊόντα και φιλόδοξους στόχους για τη νέα παραγωγή έχει στα σκαριά η ΝΝ Hellas όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Ώρα Ασφάλισης» που προβλήθηκε την Πέμπτη 7 Μαΐου από το Extra Channel η Διευθύντρια Πωλήσεων της εταιρείας Σοφία Ρατσιάτου. Σε μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση η κ. Ρατσιάτου, αναφέρθηκε στην ιστορία της NN Hellas στη χώρα μας, αποκάλυψε γιατί οι Ολλανδοί μιλώντας για την NN Ελλάδος κάνουν λόγο για Grexcellent, αντί για Grexit καθώς η νέα παραγωγή της εταιρείας ξεπέρασε τα 50 εκατ. ευρώ και ανακοίνωσε την δημιουργία ενός νέου επενδυτικού προϊόντος εγγυημένου κεφαλαίου που θα κυκλοφορήσει σύντομα η NN Hellas.

Παράλληλα η κ. Ρατσιάτου εξέφρασε την πίστη της στον σημαντικό ρόλο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και αποκάλυψε σε μία βαθιά ανθρώπινη στιγμή, ότι θα ήθελε και τα παιδιά της να γίνουν ασφαλιστές. Ήταν μία εκπομπή που εξελίχθηκε ως «αφιέρωση» στον Έλληνα ασφαλιστή, για τον οποίο όπως είπε η κ. Ρατσιάτου κάνει ένα μοναδικό επάγγελμα και θα παίζει πάντα τον πρώτο ρόλο στην ασφάλιση των πολιτών.

Η «Ώρα Ασφάλισης» είναι η μοναδική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που ασχολείται με τα θέματα της δημόσιας και της ιδιωτικής ασφάλισης.

Συντονιστείτε με την «Ώρα Ασφάλισης»:

  • Κάθε Πέμπτη στις 20:00 και κάθε Κυριακή στις 18:30 σε επανάληψη στο Extra Channel
  • Κάθε Παρασκευή στις 18.00 στη Θεσσαλονίκη στο τηλεοπτικό κανάλι Extra
  • Κάθε Κυριακή στις 18.30 στην Δυτική Ελλάδα στο τηλεοπτικό κανάλι ΝΕΤ Πελοποννήσου.

Ο Ευάγγελος Σπύρου, ο Κώστας Μπερτσιάς, και η δημοσιογραφική ομάδα του nextdeal.gr και του «Ασφαλιστικού ΝΑΙ» με τον Λάμπρο Καραγεώργο, τον Κωστή Σπύρου και τους υπόλοιπους συνεργάτες, παρουσιάζουν επίκαιρα και χρηστικά θέματα της κοινωνικής και ιδιωτικής ασφάλισης.

Στείλτε ερωτήσεις, απορίες, καταγγελίες, προτάσεις, απόψεις, γνώμες στο [email protected] και στο [email protected].

Add Comment 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου