Μέτρα για τις ΕΠΥ ζήτησε ο Αναστάσιος Κασκαρέλης στην «Ώρα Ασφάλισης»

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 19-10-2017

Nextdeal – Τηλεόραση

Δημοσίευση: Σάββατο, 25 Απριλίου 2015 10:45

Μέτρα για τις ΕΠΥ ζήτησε ο Αναστάσιος Κασκαρέλης στην «Ώρα Ασφάλισης»

Nextdeal newsroom

Γράφει:

Να ληφθούν άμεσα μέτρα για τις εταιρείες Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ) ζήτησε ο πρόεδρος της «Υδρογείου Ασφαλιστικής» και πρόεδρος της Επιτροπής Διαφάνειας και Πρόληψης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ασφάλισης», που προβλήθηκε την Πέμπτη 23/4 στις οκτώ το βράδυ από το Extra Channel.

Ο κ. Κασκαρέλης υπογράμμισε ότι οι εταιρείες ΕΠΥ έχουν γιγαντωθεί στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία θα πρέπει να μετατραπούν σε υποκαταστήματα προκειμένου να εποπτεύονται, από την Τράπεζα της Ελλάδος, την ελληνική εποπτική αρχή. Είναι θέμα διαφάνειας, υγιούς ανταγωνισμού και προστασίας του καταναλωτή, η ενίσχυση της εποπτείας των ΕΠΥ μέσω της μετατροπής τους σε υποκαταστήματα σύμφωνα με τον κ. Κασκαρέλη.

Στην «Ώρα Ασφάλισης» ο κ. Κασκαρέλης αναφέρθηκε και σε γενικότερα θέματα της αγοράς όπως τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα αλλά και την πρόοδο προσαρμογής των ασφαλιστικών εταιρειών στις απαιτήσεις του Solvency II.

Οι ελληνικών συμφερόντων ασφαλιστικές εταιρείες είναι έτοιμες για το Solvency II τόνισε ο κ. Κασκαρέλης.

Η «Ώρα Ασφάλισης» είναι η μοναδική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που ασχολείται με τα θέματα της δημόσιας και της ιδιωτικής ασφάλισης.

Συντονιστείτε με την «Ώρα Ασφάλισης»:

  • Κάθε Πέμπτη στις 20:00 και κάθε Κυριακή στις 18:30 σε επανάληψη στο Extra Channel
  • Κάθε Παρασκευή στις 18.00 στη Θεσσαλονίκη στο τηλεοπτικό κανάλι Extra
  • Κάθε Κυριακή στις 18.30 στην Δυτική Ελλάδα στο τηλεοπτικό κανάλι ΝΕΤ Πελοποννήσου.

Ο Ευάγγελος Σπύρου, ο Κώστας Μπερτσιάς, και η δημοσιογραφική ομάδα του nextdeal.gr και του «Ασφαλιστικού ΝΑΙ» με τον Λάμπρο Καραγεώργο, τον Κωστή Σπύρου και τους υπόλοιπους συνεργάτες, παρουσιάζουν επίκαιρα και χρηστικά θέματα της κοινωνικής και ιδιωτικής ασφάλισης.

Στείλτε ερωτήσεις, απορίες, καταγγελίες, προτάσεις, απόψεις, γνώμες στο [email protected] και στο [email protected].

Add Comment 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου