«Ώρα Ασφάλισης»: Ώρα Αποκαλύψεων - Καλεσμένος ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΧΑ Ασφαλιστικής κ. Ερρίκος Μοάτσος

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 21-11-2017

Nextdeal – Τηλεόραση

Δημοσίευση: Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 22:19

«Ώρα Ασφάλισης»: Ώρα Αποκαλύψεων - Καλεσμένος ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΧΑ Ασφαλιστικής κ. Ερρίκος Μοάτσος

Nextdeal newsroom

Γράφει:

Αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο σε ασφαλιστική εταιρεία επιδικάστηκε από ανώτερο δικαστήριο, αναγνωρίζοντας την ευθύνη του δημοσίου σε κακοτεχνίες σε δημόσιο έργο που θεωρήθηκαν τελικά υπαίτιες για την καταστροφή μιας επιχείρησης. Η αποκάλυψη αυτή έγινε στην τηλεοπτική εκπομπή «Ώρα Ασφάλισης» της Πέμπτης 30 Απριλίου, με καλεσμένο τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΧΑ Ασφαλιστικής κ. Ερρίκο Μοάτσο.

Η επιχείρηση αποζημιώθηκε από την ασφαλιστική, για τις ζημιές που υπέστη. Στη συνέχεια η ασφαλιστική εταιρεία εστράφη κατά του δημοσίου ζητώντας με την σειρά της αποζημίωση από το δημόσιο, αποζημίωση που κέρδισε μετά από πολύχρονη δικαστική διαμάχη.

Σχολιάζοντας την απόφαση ο κ. Μοάτσος ανέφερε ότι σε πολλές περιπτώσεις ασφαλιστικές εταιρείες έχουν δικαιωθεί σε ανάλογες υποθέσεις.

Ο κ. Μοάτσος αναφέρθηκε ακόμη στη σημαντική βελτίωση του θεσμικού πλαισίου προστασίας των καταναλωτών που επιφέρουν κοινοτικές οδηγίες όπως η «Φερεγγυότητα ΙΙ» (Solvency II). Παράλληλα ο κ. Μοάτσος, αναφέρθηκε στην ΑΧΑ Ασφαλιστική και τις δραστηριότητες στην Ελλάδα.

Η «Ώρα Ασφάλισης» είναι η μοναδική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που ασχολείται με τα θέματα της δημόσιας και της ιδιωτικής ασφάλισης.

Συντονιστείτε με την «Ώρα Ασφάλισης»:

  • Κάθε Πέμπτη στις 20:00 και κάθε Κυριακή στις 18:30 σε επανάληψη στο Extra Channel
  • Κάθε Παρασκευή στις 18.00 στη Θεσσαλονίκη στο τηλεοπτικό κανάλι Extra
  • Κάθε Κυριακή στις 18.30 στην Δυτική Ελλάδα στο τηλεοπτικό κανάλι ΝΕΤ Πελοποννήσου.

Ο Ευάγγελος Σπύρου, ο Κώστας Μπερτσιάς, και η δημοσιογραφική ομάδα του nextdeal.gr και του «Ασφαλιστικού ΝΑΙ» με τον Λάμπρο Καραγεώργο, τον Κωστή Σπύρου και τους υπόλοιπους συνεργάτες, παρουσιάζουν επίκαιρα και χρηστικά θέματα της κοινωνικής και ιδιωτικής ασφάλισης.

Στείλτε ερωτήσεις, απορίες, καταγγελίες, προτάσεις, απόψεις, γνώμες στο [email protected] και στο [email protected].

Add Comment 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου