Ο Σ.Ε.Σ.Α.Ε στηρίζει το "Μπορούμε" με τη χριστουγενιάτικη γιορτή του

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 17-11-2017

Ενημέρωση

Δημοσίευση: Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016 20:03

Ο Σ.Ε.Σ.Α.Ε στηρίζει το "Μπορούμε" με τη χριστουγενιάτικη γιορτή του

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Πολυμέσα

Την καθιερωμένη του χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών (Σ.Ε.Σ.Α.Ε.) την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Την επιτυχία της χριστουγεννιάτικης γιορτης του συνδέσμου επιβεβαίωσε και φέτος το παρόν που έδωσαν τα στελέχη και οι εκπρόσωποι της ασφαλιστικής αγοράς, οι οποίοι με την συμμετοχή τους στήριξαν και το έργο του “Μπορούμε!”. Το “Μπορούμε” είναι μια Μη Κερδοσκοπική Εταιρία που καταπολεμά τη σπατάλη του φαγητού που περισσεύει σε κάποιους και δρα υπέρ της αξιοποίησης του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.

Το 2016 η πρώτη χρονιά εφαρμογής του Solvency II σε συνδυασμό δε και με τα ιδιόμορφα οικονομικά δεδομένα, ήταν σίγουρα απαιτητική για όλους και για όλα τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς. Ο πρόεδρος αλλά και ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου οι κ.κ. Ερρίκος Μοάτσος και Λυκούργος Πέτροβας, αντίστοιχα, μιλούν στη κάμερα του Nextdeal κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς τόσο για την ασφαλιστική αγορά όσο και για το έργο του συνδέσμου. 

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου