Η μεγαλύτερη ασφαλιστική αποζημίωση του 2016!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 24-11-2017

Ενημέρωση

Δημοσίευση: Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 16:34

Η μεγαλύτερη ασφαλιστική αποζημίωση του 2016!

Konstantinos Spirou

Γράφει:

   

Πολυμέσα

Ολοκληρώθηκε η καταβολή της ασφαλιστικής αποζημίωσης στην Druckfarben Ελλάς ΑΕΒΕ, συνέπεια της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στον Ασπρόπυργο Αττικής στις 28/03/2016.

 

Όπως γνωτοσποίησε η εταιρία, το συνολικό ποσό της αποζημίωσης, τόσο για την καταστροφή των περιουσιακών της στοιχείων όσο και για την απώλεια κερδών, ανήλθε στο ποσό των 9,475 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα η ασφαλιστική αποζημίωση για την καταστροφή κτιριακών εγκαταστάσεων που μισθώνει η εταιρία στον Ασπρόπυργο ανήλθε στο ποσό των 2,475 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα η συνολική καταβληθείσα ασφαλιστική αποζημίωση να ανέλθει στο ποσό των 11,950 εκατ ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η βιομηχανία Druckfarben ήταν ασφαλισμένη στις εταιρίες Εθνική Ασφαλιστική (leader), ΑΧΑ Ασφαλιστική, Interasco, Generali και Ευρώπη Ασφαλιστική.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της ασφαλιστικής αποζημίωσης του πελάτη της Druckfarben Ελλάς ΑΕΒΕ, η μεσιτική εταιρία ΚΑΠΟΥΑΝΟ ΜΕΣΙΤΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΕ διοργάνωσε γεύμα για να τιμήσει τις εταιρίες που ανταποκρίθηκαν άμεσα και βοήθησαν στην επίλυση του θέματος.

Το γεύμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο ELECTRA PALACE METROPOLIS.

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου