Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει την τέχνη!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 17-11-2017

Ενημέρωση

Δημοσίευση: Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 08:18

Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει την τέχνη!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Πολυμέσα

Την καλλιτεχνική εκπαίδευση της χώρας στηρίζει η Εθνική Ασφαλιστική, μέσα από τη συνεργασία της με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.) και το Γραφείο Διασύνδεσης της Σχολής.

 

Στο πλαίσιο της τριετούς συνεργασίας, θα φιλοξενούνται κάθε χρόνο στο Χώρο Τέχνης ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ της Εθνικής Ασφαλιστικής, έργα τελειοφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών ενώ θα βραβεύονται τα τρία καλύτερα. Η Εθνική Ασφαλιστική δείχνει για άλλη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο αλλά και τη συμβολή της στα καλλιτεχνικά πράγματα της χώρας.

Η κάμερα του nextdeal.gr βρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης 25 τελειοφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών που πραγματοποιήθηκε στο Χώρο Τέχνης ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπου έγινε και η απονομή των Βραβείων.

Δείτε τι δήλωσαν την κάμερα η κ. Μαρία Κόρακα, υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο κ. Πάνος Χαραλάμπους, Πρύτανης Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών αλλά και οι βραβευθέντες καλλιτέχνες.

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου