11η Νοεμβρίου: Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 19-10-2017

Ενημέρωση

Δημοσίευση: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 08:26

11η Νοεμβρίου: Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Πολυμέσα

Την συνεργασία της πολιτείας ζητά ο κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης προκειμένου όλο και περισσότεροι Έλληνες να ασφαλισθούν.

 

Οι Έλληνες είναι ο πιο ανασφάλιστος λαός σημειώνει στο μήνυμά του μέσω της κάμερας του nextdeal.gr ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, με την ευκαιρία της Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης!

Δείτε το video.

   

σχόλιο

 • ΜΑΡΙΑ
  ΜΑΡΙΑ Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 12:15

  Να βοηθήσει η πολιτεία, αλλά να γίνονται συμβόλαια με αδιαφιλονίκητο. Όχι ετησίως ανανεούμενα και μετά από μία σοβαρή ασθένεια που μπορεί να κρατήσει και τον επόμενο και μεθεπόμενο χρόνο, να μπορούν να σε πετάνε. Το λένε και με ευγενικό τρόπο: λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να σας ανανεώσουμε το προσάρτημα!!!!!!!!! όπως γινόταν πριν 35 χρόνια. Διότι εάν ο άνθρωπος δεν είναι εξασφαλισμένος, γιατί να πληρώνει για υγεία; να είναι στα γεράματα του, στον διάδρομο; η εκείνο το υποχρεωτικό τιμολόγιο και προϊόν. Δεν μπορούμε να σας μειώσουμε το κόστος, διότι δεν δίνουμε πλέον αυτήν την κάρτα , δεν είναι σύγχρονο προϊόν και πρέπει να κάνετε από τα καινούργια, που ανανεώνονται ετησίως.
  Εάν λοιπόν πρέπει η πολιτεία, να βοηθήσει, να φροντίσουν να δίνουν συνεχόμενες καλύψεις, όχι προσωρινές κι όπου ους βολεύει για τα κέρδη. Υπάρχουν εταιρείες, που στέλνουν γραμματάκια και ειδοποιητήρια με ανεβασμένα ασφάλιστρα, καταχρηστικώς και γράφουν, λόγου του κόστους , πρέπει να σας αυξήσουμε τα ασφάλιστρα, διότι δεν βγαίνουμε κι από την άλλη, διαφημίζουν τα κέρδη τους και πόσο προσοδοφόρες εταιρείες είναι, με κέρδη σε ποσοστά αυξημένα, σε περίοδο κρίσης.
  Μ. Δ.

  Σημ. Εκείνο δε που λένε, κάποιοι συνάδελφοι, ισόβια είστε ασφαλισμένος, αλλά στην πράξη ( γραπτώς) η κάρτα του, ανανεώνεται κάθε χρόνο. Τρελλά δηλαδή.

Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου