Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 30-04-2017

Brokers

Δημοσίευση: Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2015 14:12

EXPERT ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΠΕ

Γράφτηκε από τον 

Η εταιρία Expert Μεσίτες Ασφαλίσεων έχει συνεχή παρουσία στην Ασφαλιστική Αγορά και έχει στελεχωθεί από έμπειρα στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς με δεκαπενταετή προϋπηρεσία σε διευθυντικές θέσεις και επιχειρηματική φιλοσοφία εστιασμένη στον Άνθρωπο.

Οι στόχοι της εταιρίας είναι:

  • Η πλήρης κατανόηση των αναγκών του καταναλωτή για ασφαλιστική προστασία.
  • Η προσφορά Ασφαλιστικών λύσεων στα πλέον ανταγωνιστικά επίπεδα ασφαλίστρων σε Ασφαλιστικές εταιρείες, απόλυτα φερέγγυες.
  • Η παροχή ολοκληρωμένης και προσωπικής εξυπηρέτησης.

Για να επιτύχουν τους παραπάνω στόχους οι άνθρωποι της εταιρίας παρακολουθούν συστηματικά τις τυχόν μεταβολές στις Ασφαλιστικές ανάγκες των καταναλωτών, διερευνούν την Ασφαλιστική Αγορά για να βρίσκουν πάντα τα καλύτερα πακέτα ασφαλιστικών καλύψεων και συνεργάζονται με τις πλέον αξιόλογες Ασφαλιστικές Εταιρείες.

Η εταιρία συνεργάζεται ήδη στην Ελληνική Αγορά με τις Ασφαλιστικές εταιρείες: GENERALI, ΑΓΡΟΤΙΚΗ, AIG, ALLIANZ, AXA, EΘNIKH, ΕΥΡΩΠΗ, INTERAMERICAN, GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ,ΔΥΝΑΜΙΣ και εμπλουτίζουμε συνεχώς τις συνεργασίες μας.

Στο διεθνή χώρο συνεργάζεται με την Αγορά του Λονδίνου μέσω των διεθνών Brokers, JLT Limited, APG και H.W. WOODS. Από τον Ιούνιο του 2013 είναι αντιπρόσωποι (coverhorders) της εταιρίας AmTrust Europe Limited.

Σε συνεργασία με τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες η Expert Μεσίτες Ασφαλίσεων προσφέρει τα καλύτερα πακέτα καλύψεων για Ασφαλίσεις όλων των κλάδων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Add Comment 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου