Ολοκληρωμένο παιδικό πρόγραμμα υγείας από την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής και το Παίδων Υγεία!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 21-11-2017

Ασφαλιστικά Προϊόντα

Δημοσίευση: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 10:10

Ολοκληρωμένο παιδικό πρόγραμμα υγείας από την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής και το Παίδων Υγεία!

Γράφτηκε από τον 

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής με το Παίδων Υγεία, παρουσιάζει τη νέα γενιά ασφαλιστικών προγραμμάτων υγείας, που καλύπτουν 100% τις ανάγκες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης.

 

Το πρόγραμμα αναφέρεται σε παιδιά ηλικίας από 3μηνών έως και 18 ετών (σε περίπτωση σπουδών παρατείνεται η διάρκεια ισχύος έως τα 25 έτη) και καλύπτει από το πρώτο ευρώ όλα τα έξοδα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι πως ο ασφαλισμένος μπορεί να επισκέπτεται τους ιατρούς, τα διαγνωστικά και τις κλινικές της δικής του επιλογής, δίχως να συμμετέχει ο ίδιος με το παραμικρό ποσό, είτε χρησιμοποιεί παράλληλα και άλλον φορέα ασφάλισης είτε όχι.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός πως ο γονέας γνωρίζει από την 1η χρονιά τα ασφάλιστρα που θα πληρώνει έως την ενηλικίωση του παιδιού του.

Με τελικό ασφάλιστρο μικρότερο του 1€/ημέρα, η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής, προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο παιδικό πρόγραμμα υγείας.

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής Νοιάζεται για τους ασφαλισμένους της.

Add Comment 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου