Στην 8η Διημερίδα + Έκθεση - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ αναδεικνύεται η Δύναμη της Άσπρης Μπλούζας

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 24-11-2017

Υγεία

Δημοσίευση: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 14:52

Στην 8η Διημερίδα + Έκθεση - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ αναδεικνύεται η Δύναμη της Άσπρης Μπλούζας

Άρης Μπερζοβίτης
   

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo (δίπλα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος») η 8η Διημερίδα + Έκθεση - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ, που αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη επιστημονική, εκπαιδευτική και εκθεσιακή διοργάνωση στον κλάδο της Υγείας. 

 

Πρόκειται για μία πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη πρωτοβουλία της ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ, που αποδεδειγμένα παρέχει εξειδικευμένη γνώση και αντικειμενική συμβουλή σε όλα τα θέματα που απασχολούν τους σύγχρονους επαγγελματίες υγείας.

H μεγαλύτερη σε 9.000 m2 έκθεση και αρτιότερη εκπαιδευτική, επιστημονική διοργάνωση, η 8η Διημερίδα + Έκθεση - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ, απευθύνεται σε όλους τους Φαρμακοποιούς και Ιατρούς και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 6.500 Φαρμακοποιούς και Ιατρούς από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Για δύο ημέρες, οι επισκέπτες και σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν ιδέες και λύσεις και να ανακαλύψουν πώς μπορούν να επανασχεδιάσουν το επάγγελμά τους μέσα από την προσφορά νέων υπηρεσιών, προσαρμοσμένες στις εξελίξεις και στις νέες ανάγκες υγείας των πελατών τους. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν συναδέλφους και συνεργάτες από το χώρο της Υγείας και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες.

Με 125 Ομιλητές, Πανεπιστημιακούς, Πολιτικούς, Φαρμακοποιούς, Ιατρούς, Προέδρους Φαρμακευτικών και Ιατρικών Συλλόγων, Συμβούλους και Διακεκριμένων Στελεχών Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών, έχει συνταχθεί ένα πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα με 53 Ομιλίες, 14 Στρογγυλά Τραπέζια, 25 Εργαστήρια και 3 Εξιδεικευμένα Σεμινάρια.

Οι ομιλίες, τα στρογγυλά τραπέζια και τα σεμινάρια θα είναι επικεντρωμένα στους ακόλουθους 

5 ΘΕΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ:

1. Φαρμακευτική Φροντίδα: Το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτική Φροντίδας της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρίας (Ε.Φ.Ε) στοχεύει να βελτιώσει τις επιστημονικές και επικοινωνιακές δεξιότητες απέναντι στις προκλήσεις των υπηρεσιών Υγείας.

2. Εξελίξεις στο Επάγγελμα: Στρογγυλά τραπέζια με συζητήσεις για τα πλέον επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο επαγγελματία υγείας.

3. Marketing και Διαχείριση: Σύγχρονες προτάσεις για τη Διοίκηση και το Marketing Φαρμακείου και Ιατρείου.

4. Καινοτομία και Τεχνολογία: Όλες οι νέες προκλήσεις για καινοτόμες υπηρεσίες και αξιοποίηση της τεχνολογίας στο Φαρμακείο και στο Ιατρείο.

5. Εναλλακτικές Προσεγγίσεις στην Υγεία: Οι φυσικές και εναλλακτικές λύσεις στην Υγεία, ένας τομέας που αναπτύσσεται.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν περισσότερες από 100 εταιρείες, που στηρίζουν έμπρακτα την επαγγελματική εξέλιξη των Φαρμακοποιών και των Ιατρών.

Η συμμετοχή όλων είναι δωρεάν!

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου