Τράπεζα Πειραιώς: Συνεχίζονται οι διαδικασίες για την ανάδειξη διευθύνοντος συμβούλου

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 21-11-2017

Τραπεζικά νέα

Δημοσίευση: Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 10:34

Τράπεζα Πειραιώς: Συνεχίζονται οι διαδικασίες για την ανάδειξη διευθύνοντος συμβούλου

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Το διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας Πειραιώς κατά τη συνεδρίασή του τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου δεν προέκρινε την εκλογή νέου διευθύνοντος συμβούλου με βάση τις υποψηφιότητες που είχαν προταθεί και συνεχίζει προς το παρόν με τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο Γιώργο Πουλόπουλο.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας, το διοικητικό συμβούλιο «εξέφρασε την ικανοποίηση και την πλήρη υποστήριξή του στο πρόσωπο του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου Γιώργου Πουλόπουλου, ο οποίος ασκεί τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου, καθώς και στην εκτελεστική ομάδα της Τράπεζας, η οποία διαθέτει αποδεδειγμένη, μακρά εμπειρία».

Στη ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι «οι επιδόσεις της Τράπεζας είναι ικανοποιητικές, καθώς τα αποτελέσματα του 3ου τριμήνου 2016 όπως δημοσιοποιήθηκαν στα μέσα Νοεμβρίου 2016, είναι σύμφωνα προς τους στόχους του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης, με έμφαση στη μείωση των δανείων σε καθυστέρηση, αλλά και στην αύξηση των καταθέσεων και ως εκ τούτου δικαιολογούν πλήρως την εμπιστοσύνη που εκφράστηκε στη διοικητική ομάδα».

Η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων θα συνεχίσει σε εύλογο χρονικό διάστημα τις διαδικασίες της, καταλήγει η ανακοίνωση.

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου