Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 28-04-2017

Τραπεζικά νέα

Δημοσίευση: Παρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2016 13:38

Εθνική Τράπεζα: Εθελουσία με extra bonus το... εφάπαξ!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Αποζημίωση ως 42 μισθούς και extra bonus μέρος του εφάπαξ, θα προβλέπει το πρόγραμμα εθελουσίας της Εθνικής Τράπεζας.

 

Το αργότερο έως τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο πρόγραμμα εθελουσίας που θα αφορά στους εν Ελλάδι εργαζόμενους του ομίλου Εθνικής. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας NextDeal (τεύχος 370), το πρόγραμμα έχει ήδη εγκριθεί από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και θα είναι ανοικτού τύπου. Θα απευθύνεται, δηλαδή, σε όλους τους εργαζόμενους του εν Ελλάδι ομίλου με τουλάχιστον τρία χρόνια προϋπηρεσία και θα δίνει τη δυνατότητα, είτε άμεσης αποχώρησης με αποζημίωση ως 42 μισθούς, είτε διετούς ή τριετούς άδειας με καταβολή μέρους του μισθού και εν συνεχεία αποχώρηση. Το πλαφόν αποζημίωσης ορίστηκε στις 180 χιλιάδες ευρώ.

Το πρόγραμμα θα τρέξει παράλληλα με την απλοποίηση του οργανογράμματος του ομίλου η οποία έχει ήδη ξεκινήσει και προβλέπει τη σημαντική μείωση του αριθμού των διευθύνσεων. Σημειώνεται ότι η Εθνική σχημάτισε στο δ' τρίμηνο της χρήσης 2015 πρόβλεψη ύψους 118 εκατ. ευρώ για το πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου.

 
   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου