Αποκλειστική συνεργασία της Alpha Bank με την iSquare για το νέο Πρόγραμμα Αναβαθμίσεως iPhone “iUpgrade”!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 24-11-2017

Τραπεζικά νέα

Δημοσίευση: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 08:20

Αποκλειστική συνεργασία της Alpha Bank με την iSquare για το νέο Πρόγραμμα Αναβαθμίσεως iPhone “iUpgrade”!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

H Alpha Bank, σε αποκλειστική συνεργασία με την iSquare, επίσημο διανομέα των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο, προσφέρει στους καταναλωτές το πρωτοποριακό πρόγραμμα αναβαθμίσεως iPhone, “iUpgrade”, με το οποίο για κάθε αγορά νέου iPhone με πιστωτικές κάρτες εκδόσεως της Τραπέζης, εξασφαλίζεται η δυνατότητα ετήσιας αναβάθμιση της συσκευής με νεότερο μοντέλο.

 

Tο πρόγραμμα “iUpgrade” ισχύει για την αγορά των νέων συσκευών iPhone 7, iPhone 7 Plus ή iPhone SE από Ευρώ 21 και με 24 άτοκες μηνιαίες δόσεις. Επιπλέον παρέχει πλήρες πακέτο ετήσιας ασφαλίσεως της συσκευής, για θραύση οθόνης, βλάβη από υγρό, φωτιά ή κλοπή, με κόστος Ευρώ 39.

Η αναβάθμιση στο νέο iPhone πραγματοποιείται άμεσα και εύκολα με την ανανέωση του Προγράμματος στην ετήσια επέτειο αγοράς της συσκευής. Επιπλέον, όσοι αποκτήσουν το iUpgrade έως την 31 Μαρτίου 2017, θα λάβουν, μαζί με τη νεότερη συσκευή iPhone, μία δωροεπιταγή Ευρώ 20 από το κατάστημα αγοράς.

Το Πρόγραμμα ισχύει αποκλειστικώς για αγορές με πιστωτικές κάρτες εκδόσεως Alpha Bank και διατίθεται από τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές Apple της iSquare που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και συγκεκριμένα από όλα τα καταστήματα των αλυσίδων λιανικής iStorm, Κωτσόβολος, Πλαίσιο και Public.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία Τηλεφωνικής Εξυπηρετήσεως της Alpha Bank (210 326 0000), καθώς και στις ιστοσελίδες www.alpha.gr/cards και www.isquare.gr/iupgrade.

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου