Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 28-04-2017

Τραπεζικά νέα

Δημοσίευση: Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 10:17

Alpha Bank: Έμπρακτη στήριξη σε ΜμΕ και εταιρείες μεσαίας κεφαλαιοποίησης

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Τη σύμβαση χρηματοδοτήσεως που υπεγράφη τον Δεκέμβριο 2016 με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ενεργοποίησε η Alpha Bank αντλώντας το συνολικό ποσό των Ευρώ 100 εκατ. της συναλλαγής.

 

Η Τράπεζα, με στόχο την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και των Eπιχειρήσεων Mεσαίας Kεφαλαιοποιήσεως, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, προσφέρει αποτελεσματικές και ευέλικτες λύσεις, στηρίζοντας την επενδυτική δραστηριότητα των Eπιχειρήσεων εν μέσω των απαιτητικών οικονομικών συνθηκών.

Το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο ρευστότητας, το οποίο ήδη προσφέρεται στους Πελάτες της Τραπέζης, διασφαλίζει τη χρηματοδότηση και τη βιωσιμότητα των Eπιχειρήσεων, ενώ παρέχει ευελιξία, προνομιακούς όρους και ταχύτητα στη χρηματοδότηση αναγκών σε κεφάλαια κινήσεως και επενδυτικών σχεδίων.

Παράλληλα, ενισχύοντας την προσπάθεια για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, η Alpha Bank συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Τραπέζης Επενδύσεων “Δεξιότητες και Θέσεις Απασχoλήσεως – Επενδύσεις για τους Νέους”, μέσω της οποίας παρέχονται κίνητρα στις Eπιχειρήσεις να διευρύνουν το πεδίο των δραστηριοτήτων τους προσλαμβάνοντας νέους εργαζόμενους ηλικίας έως 25 ετών, μειώνοντας περαιτέρω το κόστος δανεισμού τους.

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου