Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 28-04-2017

Τεχνολογία

Δημοσίευση: Παρασκευή, 24 Μάρτιος 2017 09:15

IMSplus: Η λύση της Profile για την αποτελεσματική διαχείριση των επενδύσεων των ασφαλιστικών!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Η Profile Software εγκατέστησε τη λύση της IMSplus Insurance Investment Management στην ασφαλιστική εταιρεία Abu Dhabi National Insurance Company (ADNIC).

 

Η λύση της Profile παρέχει στην ADNIC την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική διαχείριση των επενδύσεών της και τη βελτίωση των εργασιών της.

Η ADNIC είναι μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της περιοχής, προσφέροντας εύρος υπηρεσιών σε ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Το IMSplus διαθέτει μια μεγάλη εγκατεστημένη βάση σε διεθνείς ασφαλιστικές εταιρείες και αποτελεί μια εύκολα παραμετροποιήσιμη λύση, που ανταποκρίνεται σε υφιστάμενες και μελλοντικές απαιτήσεις των εν λόγω εταιρειών. Η πλατφόρμα υπόσχεται αποτελεσματική προσαρμογή σε τοπικές και διεθνείς αγορές, αυτοματοποίηση των διαδικασιών και αποτελεσματική διαχείριση των back office επενδυτικών εργασιών.

Η ΑDNIC χρησιμοποιεί το IMSplus για να παρακολουθεί κλαδικές και asset class exposures των επενδεδυμένων κεφαλαίων της. Οι δυνατότητες του συστήματος για παραγωγή αναφορών, επιτρέπουν στους Investment Managers να αναλύουν πλήρως τα επενδεδυμένα κεφάλαια της εταιρείας (cash, fixed term deposits, equities, bonds, funds, private equity και real estate), καθώς και την απόδοσή τους.

Η ADNIC επωφελείται από την ποιοτική και έγκαιρη παραγωγή των αναφορών (για τη διοίκηση αλλά και την κανονιστική συμμόρφωση που απαιτείται) και την αυτοματοποίηση των διαδικασιών, ενώ επιτυγχάνει μείωση κόστους, αύξηση της παραγωγικότητας και βελτιστοποίηση των εργασιών.

 

Πηγή: NetFAX

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου