Εκπαιδευτική Συνάντηση: Αποζημιώσεις σε Θανατηφόρα Ατυχήματα από το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 24-11-2017

Κύπρος

Δημοσίευση: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 08:52

Εκπαιδευτική Συνάντηση: Αποζημιώσεις σε Θανατηφόρα Ατυχήματα από το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Εκπαιδευτική Συνάντηση με θέμα "Αποζημιώσεις σε Θανατηφόρα Ατυχήματα" διοργανώνει το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου.

 

Η Εκπαιδευτική Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, από τις 15:00 έως τις 17:00 στο Ξενοδοχείο Hilton Cyprus, στη Λευκωσία με ομιλητή τον κ. Χρίστο Πλουτάρχου, Νομικό - Σύμβουλο Απαιτήσεων.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Ο υπολογισμός και η επιδίκαση αποζημιώσεων σε σχέση με τα θανατηφόρα ατυχήματα αποτελεί ένα ιδιαίτερο θέμα τόσο σε διαδικαστικά όσο και ουσιαστικά ζητήματα.

Η πολυπλοκότητα του θέματος απαιτεί πλήρη γνώση και κατανόηση της Νομοθεσίας, της Νομολογίας καθώς επίσης των Βασικών Αρχών που διέπουν τέτοιες αποζημιώσεις, όπως αυτές έχουν καθιερωθεί μέσα από τις αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Μέσα από τη παρουσίαση δίνεται η ευκαιρία για ανάλυση της σχετικής νομοθεσίας που αφορά τα θανατηφόρα ατυχήματα, την παρουσίαση και επεξήγηση αποφάσεων, σε σχέση με αποζημιώσεις που επιδικάζονται, τόσο προς όφελος της περιουσίας όσο και προς όφελος των εξαρτωμένων.

 

Βρείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο για την Εκπαιδευτική Συνάντηση «Αποζημιώσεις σε Θανατηφόρα Ατυχήματα» στα "Συνημμένα αρχεία".

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Συνημμένα αρχεία:

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου