Το πρόβλημα των 2 ραντεβού την ημέρα και το μήνυμα του κ. Χρήστου Γεωργακόπουλου!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 24-11-2017

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 12:06

Το πρόβλημα των 2 ραντεβού την ημέρα και το μήνυμα του κ. Χρήστου Γεωργακόπουλου!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Ο φίλος του nextdeal.gr, λάτρης των επιτυχιών και πολύχρονος πρωταγωνιστής στην ανάδειξη ασφαλιστικών συμβούλων, Δημήτρης Μπάτρης μας έστειλε ένα ενδιαφέρον μήνυμα του κ. Χρήστου Γεωργακόπουλου, διευθύνοντος συμβούλου στην Ευρωπαϊκή Πίστη, προς το δίκτυο πωλήσεών της και ευχαρίστως το δημοσιεύουμε, μαζί με παρόμοιο μήνυμα το 2007.

 

Europaiki.Pisti.logo

Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α

Ημερ/νία: 9 Ιανουαρίου 2017
Προς: Δίκτυο Πωλήσεων
Από: Χρήστο Γεωργακόπουλο

 

Αγαπημένοι μου φίλοι & συνεργάτες,

Πριν 10 ακριβώς χρόνια (2007) σας είχα στείλει την συνημμένη επιστολή.  Ένα σημαντικό μέρος του Δικτύου μας ανταποκρίθηκε, προφανώς μερικά, σ΄ αυτήν την εισήγηση και εξ΄ αυτού του λόγου η ανάπτυξη της Εταιρίας από το 2009, οπότε άρχισαν να φαίνονται τα αποτελέσματα, υπήρχε ραγδαία.

Ήδη ο χρόνος των 10 ετών που μεσολάβησε έχει αδυνατίσει το μήνυμα της επιστολής αλλά και η είσοδος πολλών νέων συνεργατών από τότε μέχρι σήμερα καθιστά αναγκαία την επαναφορά της επιστολής – παραίνεσης, τροποποιημένης ελάχιστα γιατί ορισμένες θέσεις έχουν αξιωματικό χαρακτήρα και δεν αλλάζουν.

Παρακαλώ διαβάστε και την επιστολή του 2017 και αναλογιστείτε τι πραγματικά χάνετε και τι κερδίζετε από την υιοθέτηση κάποιων κανόνων δουλειάς για την επίτευξη μεγαλύτερων αποτελεσμάτων με λιγότερο κόπο.

Όπως θα διαπιστώσετε οι αλλαγές αφορούν την μείωση της καθημερινής δουλειάς από 4 σε 2 συναντήσεις για να μην πάθει κανείς … υπερκόπωση.

 

Με αγάπη,

Χρήστος Γεωργακόπουλος

 

Για να δείτε την επιστολή του 2007, πατήστε εδώ

Για να δείτε την επιστολή του 2017, πατήστε εδώ

 

Το πρόβλημα των 2 ραντεβού την ημέρα και το μήνυμα του κ. Χρήστου Γεωργακόπουλου!Batris Insurance

 

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου