Ταξίδια, Matrix, «αμαρτίες» και εποπτεία…*

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 21-11-2017

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 10:53

Ταξίδια, Matrix, «αμαρτίες» και εποπτεία…*

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

ΤAΞΙΔΙΑ: Εορταστική περίοδο και είναι φυσικό τα ταξίδια να πληθαίνουν. Άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη και άλλος για... Νέα Υόρκη! Ταξίδι αναψυχής πάντως δεν το λες...

MATRIX: Αεικίνητος ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, μαθαίνουμε ότι σύντομα θα επεκτείνει τις δραστηριότητες της Matrix και πιο Βορειοανατολικά ακολουθώντας τα βήματα των εμπόρων και ασφαλιστών της διασποράς του 18ου και 19ου αιώνα.

ERGO-ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Τις άγιες αυτές ημέρες μια εξομολόγηση μπορεί να «σβήσει» αμαρτίες. Δύσκολο όμως να σβηστούν κάποιες παλιές «αμαρτίες» στην ΑΤΕ Ασφαλιστική που τις «κληρονομεί» η ERGO!

ΕΠΟΠΤΕΙΑ: Η στήλη βρέθηκε στη Λεμεσό στην Κύπρο για λίγες ώρες σε εκδήλωση της ναυτασφαλιστικής εταιρείας American Hellenic Hull Insurance στην οποία παραβρέθηκε και η έφορος ασφαλίσεων της Κύπρου κα. Βικτώρια Νατάρ και η γενική διευθύντρια του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Στέφη Δράκου. Οι ασφαλιστές της Κύπρου έχουν να πουν τα καλύτερα για την εποπτική αρχή του νησιού. Είναι δίπλα μας είπαν και μαζί βάλαμε τις βάσεις για την εφαρμογή του Solvency II. Πάντως να ενημερώσουμε τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα ότι και στις δυο κυρίες έκανε αίσθηση η ομιλία του στο 1ο Insurance Forum του Economist την οποία διάβασαν στο nextdeal.gr!*Από την στήλη «προεξοφλώντας» της εφημερίδας Nextdeal που κυκλοφορεί. Περισσότερα «προεξοφλώντας» στην εφημερίδα!

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου