Τα σχέδια του Βασίλη Βαβυλουσάκη και η συνεργασία με βρετανική εταιρεία

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 21-11-2017

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 15:41

Τα σχέδια του Βασίλη Βαβυλουσάκη και η συνεργασία με βρετανική εταιρεία

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Διαψεύδει με ανακοίνωση του ο Β. N. Βαβυλουσάκης (Δρ) ότι σκοπεύει να φέρει στην Ελλάδα ασφαλιστική εταιρεία που θα ασφαλίζει αυτοκίνητα με χαμηλό ασφάλιστρο. Αντίθετα σημειώνει ότι συζητά τη συνεργασία με βρετανική ασφαλιστική εταιρεία για εξειδικευμένους ασφαλιστικούς κινδύνους.

 

Η ανακοίνωση του κ. Βαβυλουσάκη έχει ως εξής:

"Αγαπητοί κύριοι,

Τον τελευταίο καιρό περιέρχονται πληροφορίες οι οποίες υποστηρίζουν ότι βρίσκομαι σε συνομιλίες με βρετανική ασφαλιστική εταιρία προκειμένου να εκπροσωπηθεί στην Ελλάδα και την Κύπρο από εμένα, για την ασφάλιση οχημάτων σε χαμηλές τιμές ασφαλίστρου.

Το παραπάνω είναι πλήρως ανακριβές διότι είναι γνωστή η θέση μου για τα χαμηλά ασφάλιστρα αθέμιτου ανταγωνισμού, για τις αδικαιολόγητες εκπτώσεις, για "δώρα" μαζί με ασφαλιστήρια συμβόλαια και λανθασμένης πολιτικής απευθείας πώλησης, από όπου κι αν προέρχεται.

Επειδή είμαι κάθετα αντίθετος με την αδιαφάνεια, με τα μισόλογα και επειδή η υψηλή πιστότητα και φερεγγυότητα στις συναλλαγές υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει ως αδιαπραγμάτευτη αξία στην όποια συμμετοχή μου στον ασφαλιστικό και όχι μόνο χώρο, η οποία ουδέποτε ήταν ευκαιριακή αλλά επαγγελματική και θεσμική, διευκρινίζω λοιπόν ότι, λόγω της πολύχρονης, άριστης συνεργασίας με την αγορά της Αγγλίας, πράγματι βρίσκομαι σε συνομιλία για εκπροσώπηση σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα αγγλικής ασφαλιστικής επιχείρησης, η οποία όμως δεν ασκεί τον κλάδο οχημάτων, αλλά άλλους κλάδους ιδιαίτερα εξειδικευμένους και διακριτούς.

Περαιτέρω να πληροφορήσω ότι λόγω των αυξημένων εμπορικών μου δραστηριοτήτων, εφόσον τελεσφορήσει η συμφωνία, μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, πράγμα για το οποίο θα σας πληροφορήσω πρώτος, η εταιρία θα εκπροσωπηθεί από εταιρία συγγενών μου συμφερόντων και εγώ θα κρατήσω τη συμβουλευτική υποστήριξη όπως πράττω την τελευταία 5ετία για μια σειρά εταιριών.

Τονίζω ότι στις δύσκολες μέρες που όλοι διανύουμε είναι δυσάρεστο να επιβαρύνεται το όνομα καθενός από εμάς με πληροφορίες που δεν έχουν υπόσταση.

 

Πάντα στη διάθεσή σας,
Β. N. Βαβυλουσάκης (Δρ)"

   

σχόλια

 • ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ ΧΑΡ.
  ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ ΧΑΡ. Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 17:06

  Σε απάντηση της κ. Σουδιανού και του Knight of Mercy, οφείλει ο Β. Βαβυλουσάκης να μιλάει κρυστάλλινα και μακάρι να συνεχίσει να το τηρεί και η επανείσοδός του στον ασφαλιστικό χώρο να μην είναι στο πνεύμα φθήνιας της εποχής.
  Με καθαρό λόγο, για να θυμούνται οι παλαιότεροι, είπε για την έγκριτη ΔΥΝΑΜΙΣ ΑΕΓΑ, αποχωρώντας το 2004 για να συνεχίσει σε άλλα μετερίζια, ότι η ΔΥΝΑΜΙΣ είναι εγγυημένη Εταιρία λόγω τεχνικής της θωράκισης και λόγω του αρίστου βασικού μετόχου. Eπιβεβαιώθηκε.
  Με καθαρούς λόγους με τον φίλο του Γ.Γ. Καταναλωτή Θανάση Σκορδ,ά καινοτόμησαν προς το ευρύ συμφέρον των ασφαλισμένων.
  Πάλι με καθαρούς λόγους, για την ασφαλιστική αγορά μιλώντας, μέσα από το site του next deal είχε πεί ότι ήταν δύσκολη η περίπτωση της ΣΧΗΜΑ.
  Με καθαρούς λόγους, μιας και έχει «εκτεθεί» στα κοινά, εξήγησε τους λόγους που από το 2012 παραμένει Σύμβουλος ενεργοποιούμενος σε άλλους χώρους.
  Μόνο ένα του θυμίζω, μην τον δώ να πουλάει ασφαλιστήρια με δωράκια, γιατί τότε θα είμαι μάλλον επικριτικός.
  ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ ΧΑΡ.

 • A. SOUDIANOU
  A. SOUDIANOU Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 11:35

  Ξεκάθαρος πάντα ο κ. Βαβυλουσάκης είτε πρόκειται για τις δραστηριότητές του στον ασφαλιστικό χώρο, είτε για τις εμπορικές του δραστηριότητες. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ακόμα και στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε οτι θα καταφέρει, όπως πάντα, να διατηρήσει υψηλό επίπεδο ποιότητας σε όλους τους τομείς. Αποδεικνύει οτι η εντιμότητα, η διαφάνεια και οι ξεκάθαρες κουβέντες, που γίνονται στην κατάλληλη χρονική στιγμή, μόνο όφελος αποδίδουν. Είναι, αν μή τι άλλο, ενθαρρυντικό και παρήγορο να εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται επιχειρηματίες με επιτυχημένη θητεία σε τόσο δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Οσοι αδημονούν ή προτρέχουν δεν έχουν παρά να περιμένουν. Εύχομαι καλή επιτυχία και μακριά από Κασσάνδρες.

 • Α. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
  Α. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 14:37

  Ο Βαβυλουσάκης δεν φοβήθηκε να λέει τα πράγματα με το όνομα τους οταν κατείχε κυβερνητικές θέσεις, τώρα θα φοβηθεί. Μιλά με καθαρά λόγια, αν σας αρέσει περιμένετε και θα δείτε... Ως τότε ησυχία γατάκια!!!

 • Knight of Mercy
  Knight of Mercy Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 16:54

  "Προτείνω στους αντιπάλους μας μια συμφωνία: αν σταματήσουν να λένε ψέματα για μας, θα σταματήσουμε να λέμε την αλήθεια γι’ αυτούς." - Adlai Stevenson

  Well said, Dr.

 • Knight of Mercy
  Knight of Mercy Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 16:42

  Clear as crystal, as usual, Dr.

 • Νεοπτόλεμος Κρεμμύδας
  Νεοπτόλεμος Κρεμμύδας Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 15:04

  Ο Βασίλης Βαβυλουσάκης αληθινός και κάθετος όπως πάντα.

Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου