Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 28-04-2017

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 09:51

Στο θεσμό CSR Βραβεύσεων "Bravo" του QualityNet Foundation, η Interamerican - Ψηφοφορία

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Η INTERAMERICAN, στο πλαίσιο της πολυετούς, προοδευτικής ανάπτυξης σχεδίου Εταιρικής Υπευθυνότητας σε επίπεδο ενσωμάτωσης στην Εταιρική Στρατηγική Βιωσιμότητας, της συμμετοχής και των δεσμεύσεων σε διεθνείς πρωτοβουλίες CSR που έχει αναλάβει (ως ενεργό και λογοδοτούν μέλος του CSR Hellas, του Sustainable Greece 2020, των θεσμών του ΟΗΕ: Global Compact και UNEPFI) και της συγκροτημένης, επιμελούς προσπάθειας ανάπτυξης της εταιρικής κουλτούρας περί την Εταιρική Υπευθυνότητα, συμμετέχει με 5 θεματικές υποψηφιότητες στον έγκυρο θεσμό.

 

Όσοι θέλετε μπορείτε να λάβετε μέρος στην ψηφοφορία, αξιολογώντας όλες τις υποψηφιότητες αλλά και τις 5 υποψηφιότητές της Interamerican στον διάλογο για την Υπευθυνότητα και τα Βραβεία "Bravo 2016".

Οι υποψηφιότητες θα κριθούν από τη διαδικτυακή ψήφο του κοινού σε συνδυασμό με τις αξιολογήσεις Επιτροπής εξειδικευμένων στελεχών της Αγοράς, Ακαδημαϊκών και λοιπών προσώπων με τη σχετική τεχνογνωσία.

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου