Οι πρώτοι πιστοποιημένοι Έλληνες Financial Planners

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 21-09-2017

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 11:57

Οι πρώτοι πιστοποιημένοι Έλληνες Financial Planners

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Οι πρώτοι 30 Έλληνες Financial Planners με πιστοποίηση από την EFICERT, τον μεγαλύτερο επαγγελματικό φορέα πιστοποίησης σε χρηματο-ασφαλιστικά θέματα στην Ευρώπη, μετά από εξάμηνη εκπαίδευση και εξετάσεις μέσω της πολυεθνικής εταιρείας συμβούλων KPMG, είναι γεγονός!

Στους πιστοποιημένους Χρηματο-ασφαλιστικούς συμβούλους, Financial Planners της EFICERT, παρέχεται η δυνατότητα να προσφέρουν υπηρεσίες σε οποιαδήποτε χώρα, κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης, καλύπτοντας τα σύγχρονα ευρωπαϊκά δεδομένα στον κλάδο τους.

Ο ρόλος ενός Financial Planner είναι σημαντικός, ιδιαίτερα στη σημερινή ελληνική κοινωνία, διότι μπορούν ως «αρχιτέκτονες» του ασφαλιστικού και επενδυτικού χώρου να βοηθήσουν ουσιαστικά τους πολίτες στην κάλυψη των χρηματο-ασφαλιστικών τους αναγκών, με μεσο-μακροπρόθεσμο ορίζοντα, μέσω εγκεκριμένης διαδικασίας και μεθοδολογίας.

Μέλη της ένωσης μπορούν να γίνουν όσοι επαγγελματίες ανήκουν στον ασφαλιστικό, επενδυτικό ή και τραπεζικό χώρο και ενδιαφέρονται για την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της Ένωσης, να γνωρίσουν και να συνεργαστούν με τους πιστοποιημένους Financial Planners και να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να αποκτήσουν την Ευρωπαϊκή πιστοποίηση της EFICERT, καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα (www.hfpa.gr) για περισσότερες πληροφορίες ή να επικοινωνήσουν στα: Τ.Θ. 67265, 151 02 Μελίσσια, Τ 211 8006623 Ε [email protected]

   

σχόλιο

  • Γιώργος Κουτίνας
    Γιώργος Κουτίνας Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 15:05

    Πιστοποίηση επαγγελματιών το απαραίτητο βήμα εκσυγχρονισμού της αγοράς στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μέχρι τώρα ακούγαμε για την πιστοποίηση ποιότητας προϊόντων προκείμενου αυτά να κυκλοφορούν στην ενιαία αγορά. Τώρα μιλάμε για πιστοποίηση ποιότητας υπηρεσιών. Είναι αυτό που κάποιοι δεν κατανοούν ή αποφεύγουν σε συζήτηση περί "απελευθέρωσης επαγγελμάτων". Και όμως πρόκειται για πραγματικότητα που δεν πρέπει να αγνοούμε, να υποβαθμίζουμε ή να προσπερνάμε αν θέλουμε να ελπίζουμε σε οικονομική ανάκαμψη και ανάπτυξη σε αυτή τη χώρα.
    Για περισσότερα βλ. http://goo.gl/sXu5N
    Εξειδικεύοντας κάπως το θέμα, σημειώνεται πως προκειται για ευρωπαϊκή πιστοποίηση, που σε συνδυασμό με την κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη της επαγγελματικής ευθύνης, θα πρέπει απαραίτητα να ισχύει σε όλες τις χώρες της ΕΕ. Μπορούμε να πούμε πως η πιστοποιήση των διαφόρων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που παρέχεται στη χώρα μας και η αντίστοιχη ασφαλιστική κάλυψη αποτελούν διαβατήριο για παροχή υπηρεσιών στο εξωτερικό;

Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου