Νέα συμβόλαια στις ασφαλίσεις πλοίων και σκαφών από την Εθνική Ασφαλιστική!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 24-11-2017

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 08:52

Νέα συμβόλαια στις ασφαλίσεις πλοίων και σκαφών από την Εθνική Ασφαλιστική!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες της αγοράς και στις απαιτήσεις της νέας νομοθεσίας περί Solvency II η Εθνική Ασφαλιστική προσαρμόζει τα συμβόλαια της στον κλάδο ασφάλισης πλοίων και σκαφών, ώστε να είναι καταρχήν συμβατά με τη νέα νομοθεσία αλλά κυρίως να ανταποκρίνονται στις ανάγκες αξιολόγησης και διαχείρισης κινδύνων από την Εταιρία, καθώς και στις απαιτήσεις διαφάνειας ως προς το καταναλωτικό κοινό.

 

Οι νέοι όροι είναι ξεκάθαροι, δεν δημιουργούν σύγχυση ως προς την έκταση και το εύρος της παρεχόμενης κάλυψης, είναι συγκεκριμένοι και κατανοητοί.

Στο πνεύμα αυτό, ο Κλάδος Ασφάλισης Πλοίων προχώρησε, όπως ενημερώνει τους συνεργάτες της εταιρείας, στις επιβεβλημένες τροποποιήσεις, προσθήκες και διευκρινιστικές παρεμβάσεις επί των όρων των συμβολαίων των προϊόντων του Κλάδου Πλοίων (Αστική Ευθύνη Σκαφών, Αστική Ευθύνη Επιβαινόντων, Σκάφη – Yacht και Πλοία – Hull). Οι αλλαγές για τα συμβόλαια Αστικής Ευθύνης Σκαφών και Αστικής Ευθύνης Επιβαινόντων ισχύουν από την 01.01.2017.

Με «όπλο» τα νέα συμβόλαια η Εθνική Ασφαλιστική, ρίχνεται στο «πέλαγος» μιας μεγάλης αγοράς όπως είναι η ασφάλιση πλοίων όπου οι ευκαιρίες που προσφέρονται για ανάπτυξη είναι πολύ μεγάλες αφού η χώρα μας είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή δύναμη στον κόσμο και τα πλοία της αποτελούν το 17% του παγκοσμίου στόλου.

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου