Νέα, ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα από την Expert Ασφάλειες - Συνέντευξη του Στέφανου Καπάνταη*!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 24-11-2017

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 09:41

Νέα, ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα από την Expert Ασφάλειες - Συνέντευξη του Στέφανου Καπάνταη*!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Το Nextdeal.gr στο πλαίσιο της πολυφωνίας και ανάδειξης νέων και παλιών στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς, ιδιαιτέρως δε των νέων, ζήτησε από τον Στέφανο Καπάνταη τις απόψεις του για το ρόλο των ιστοσελίδων στα ασφαλιστικά δρώμενα, με την ευκαιρία της νέας ιστοσελίδας της Expert Ασφάλειες.

 

Διαβάστε την συνέντευξη:

- Αγαπητέ Στέφανε, συγχαρητήρια για την καινούργια σας ιστοσελίδα. Για ποιο λόγο προχωρήσατε σε αυτή την κίνηση;

- Κωστή καλησπέρα, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για την ευκαιρία που μου δίνεις με αυτή τη συνέντευξη. Σε γενικά πλαίσια, η νέα ιστοσελίδα προσφέρει μια ευρύτατη ενημέρωση στον επισκέπτη της τόσο για τις δραστηριότητες της Expert όσο και για το προφίλ της AmTrust, της εταιρείας που αντιπροσωπεύουμε δηλαδή στον κλάδο του αυτοκινήτου.

- Τι θέλετε να καταδείξετε μέσα από την ιστοσελίδα

- Προχωρήσαμε στην ανακατασκευή της ιστοσελίδας μας για 2 βασικούς λόγους.

Πρώτον, για να δείξουμε στους συνεργάτες μας ότι στην Expert, εκτός του κλάδου αυτοκινήτων, έχουμε τεχνογνωσία και καλή εμπειρία και σε άλλους ασφαλιστικούς κλάδους, κυρίως επιχειρηματικούς. Θέλουμε λοιπόν να δείξουμε στο δίκτυό μας ότι μπορεί να απευθύνεται σε εμάς αφενός για να κερδίσει τέτοιου είδους ασφαλίσεις, π.χ. Ομαδικές Ασφαλίσεις και μεγάλους Βιομηχανικούς κινδύνους, και αφετέρου να προσφέρει στη συνέχεια ουσιαστική εξυπηρέτηση. Όπως μπορεί άλλωστε να δει κανείς μέσα από το site μας, μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου έχουν εμπιστευτεί την εταιρεία μας.

Δεύτερον, θέλουμε να καταδείξουμε το μέγεθος και το κύρος της AmTrust. Όπως ξέρεις, η AmTrust βρίσκεται στην Ελληνική Αγορά μόλις από το 2013. Είναι επόμενο λοιπόν, να μην έχει ακόμα χτίσει την αναγνωρισιμότητα και το «brand name» που έχουν εταιρείες εγκατεστημένες στην Ελληνική αγορά εδώ και δεκαετίες.

Θέλουμε όμως ο υποψήφιος συνεργάτης ή ο ασφαλισμένος ο οποίος θα βρεθεί με ένα συμβόλαιο AmTrust, να μπορεί να καταλάβει ότι έχει ασφαλιστεί σε μια εταιρεία παγκοσμίου βεληνεκούς με δραστηριότητα σε 50 χώρες, εισηγμένη στο χρηματιστήριο NASDAQ της Νέας Υόρκης και αξιολογημένη με Α’ (Άριστα) από τον μεγαλύτερο οίκο αξιολόγησης ασφαλιστικών εταιρειών A.M. Best. Για να σου δώσω μια τάξη μεγέθους, η AmTrust έφτασε το 2016 έφτασε τα 7,95 δισεκατομμύρια δολλάρια εγγεγραμμένα ασφάλιστρα, είναι δηλαδή περίπου 3 φορές μεγαλύτερη από το σύνολο της ελληνικής αγοράς γενικών ασφαλίσεων στο σύνολό της.

- Μιας και αναφέρθηκες στην AmTrust, πώς πάει αυτή η συνεργασία;

- Η AmTrust είναι διεθνώς μια ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία. Για παράδειγμα, τα 7,95$ δις. Δολλάρια που προανέφερα συνιστούν μια αύξηση της τάξεως του 17% σε σχέση με το 2015. Αντίστοιχα, η παραγωγή που πραγματοποίησε η AmTrust μέσω της Expert αυξήθηκε κατά περίπου 20% το 2016 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Παράλληλα, δουλεύουμε πάντα σε στενή συνεργασία με το Λονδίνο προκειμένου να διασφαλίσουμε την καλή κερδοφορία τόσο της AmTrust όσο και της Expert. Το καλοκαίρι του 2016 ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με την AmTrust για άλλα 3 χρόνια και συνεπώς έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ευχαριστημένοι.

- Στην νέα σας ιστοσελίδα, αναφέρεστε στις εταιρικές σας αξίες στην «Αφοσίωση στο Συνεργάτη». Γιατί αυτό είναι σημαντικό και γιατί το τονίζετε τόσο; 

- Γιατί πιστεύουμε ότι η οικογένεια μας έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια ότι στηρίζεται στην έντιμη σχέση με το συνεργάτη και χάρις σε αυτήν τη στρατηγική επιλογή έχει διαγράψει επιτυχημένη πορεία στο χώρο.

Λειτουργώντας ως αντιπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών εδώ από το 2009, έχουμε ουσιαστικά αναπτύξει την υποδομή και το προφιλ ασφαλιστικής εταιρείας αυτά τα χρόνια. Όπως γνωρίζεις, τα τελευταία χρόνια πολλές ασφαλιστικές εταιρείες έχουν υιοθετήσει πρακτικές τις οποίες εμείς θεωρούμε αθέμιτες απέναντι στα ίδια τους τα δίκτυα, όπως για παράδειγμα οι direct πωλήσεις ή το bank assurance. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να τονίσουμε πως, παρότι λειτουργούμε σαν ασφαλιστική εταιρεία, είμαστε και εμείς ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και προασπίζουμε τα ίδια συμφέροντα με τους συνεργάτες μας. 

Επίσης, ακούγεται έντονα το τελευταίο καιρό ότι μεγάλα μεσιτικά γραφεία, εκμεταλευόμενα το βαρύ φορολογικό καθεστώς, αποδίδουν «μαύρες» τις προμήθειες στους συνεργάτες τους αναλαμβάνοντας την παραγωγή τους. Θεωρούμε ότι τέτοιες συμφωνίες μακροπρόθεσμα απειλούν ακόμα και την ύπαρξη του συνεργάτη, ο οποίος στην ουσία χάνει κάθε έλεγχο της παραγωγής του. Εμείς επιλέγουμε το σύννομο τρόπο, ο οποίος και διασφαλίζει τη μακροβιότητα του ασφαλιστή στον κλάδο.

- Τέλος, δημιουργήσατε σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα όπως το facebook και το linkedin. Θεωρείς ότι μπορούν να φανούν χρήσιμες;

- Στην Expert κάνουμε συνεχώς προσπάθεια να εμπλουτίζουμε τα προιόντα μας και να προσφέρουμε στο δίκτυο μας νέες ασφαλιστικές λύσεις. Για παράδειγμα, τα τελευταία 2 χρόνια, πλην του κλάδου αυτοκινήτου, προωθούμε μέσα από το portal μας τόσο το αποκλειστικό προιόν υγείας μας, το Dr. EXPERT, όσο και ανεξάρτητα συμβόλαια Οδικής Βοήθειας, και σκοπεύουμε να εμπλουτίσουμε ακόμα περισσότερο την γκάμα των προσφερόμενων προιόντων μας.

Δεδομένου ότι οι συνεργάτες μας λαμβάνουν δεκάδες emails την ημέρα, δημιουργήσαμε τις σελίδες στα social media για να μπορούμε να ενημερώνουμε το δίκτυο μας για τα νέα μας και τα καινούργια μας προιόντα πιο άμεσα και πιο αποτελεσματικά.

- Στέφανε, σε ευχαριστούμε πολύ.

- Εγώ ευχαριστώ.


Μπορείτε να επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα της Expert Ασφάλειες στο κάτωθι link: www.expertinsurance.gr.

Νέα, ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα από την Expert Ασφάλειες!

Για να ακολουθήσετε την Expert στο facebook, πατήστε εδώ.

Για τη σελίδα στο linkedin, πατήστε εδώ.

Στέφανος Καπάνταης είναι 27 ετών.

Έχει τελειώσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Warwick Business School και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικά από το London School of Economics.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, εργάσθηκε στα πλαίσια πρακτικής άσκησης στις εταιρείες Eurobank και Deloitte.

Εργάζεται στην Expert από το 2014 ως υπεύθυνος ανάπτυξης νέων προϊόντων και marketing.

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου