Μινέττα Ασφαλιστική: Οδοντιατρική περίθαλψη για άτομα πάνω από 65

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 17-12-2017

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 15:39

Μινέττα Ασφαλιστική: Οδοντιατρική περίθαλψη για άτομα πάνω από 65

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Η Μινέττα Ασφαλιστική επεκτείνει τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα Clever Dental, δημιουργώντας δύο νέα ασφαλιστικά προγράμματα, το Clever Dental 65+ και Clever Dental Basic 65+, με τα οποία άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών μπορούν να ασφαλιστούν για οδοντιατρική περίθαλψη.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα προγράμματα παρέχονται μέσω πανελλαδικού δικτύου συμβεβλημένων οδοντιάτρων, κατόπιν οδοντιατρικού ελέγχου, για τον οποίο δεν χρεώνεται ο ασφαλισμένος.

Με τα προγράμματα Clever Dental 65+ και Clever Dental Basic 65+, ο ασφαλισμένος θωρακίζει την υγεία των δοντιών του, εξοικονομώντας από 60% έως και 90% του κόστους οδοντιατρικών εργασιών (βάσει προκαθορισμένου τιμοκαταλόγου), ενώ τα ετήσια ασφάλιστρα διαμορφώνονται στα 192 ευρώ και 118 ευρώ αντίστοιχα.

Επίσης οι ασφαλισμένοι επωφελούνται και από πλήθος δωρεάν παροχών (ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξουν), όπως οδοντιατρικό διαγνωστικό έλεγχο, οδοντικούς καθαρισμούς, επίσκεψη για την αντιμετώπιση έκτακτου και επώδυνου οδοντιατρικού περιστατικού, προληπτικά και μόνιμα σφραγίσματα αλλά και ενδοστοματικές ακτινογραφίες.

 

Από το περιοδικό Ασφαλιστικό ΝΑΙ, τεύχος 166, Μάιος - Ιούνιος 2017

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου